2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول هیچی یاد نمیگیره

741 بازدید | 36 پست

دوستان تجربتون از کلاس اول بچه هاتون در اختیارم میزارید...خیلی اعصابم خورده .کلی باهاش کار میکنم همه جور تمرین ولی سر کلاس بازدهی پایینی داره جواب نمی‌ده املا ضعیف 😔

تعداد رای : 6
نظرسنجی
1
6
100%
2
0
0%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم پسرش همینه ، فارسی و ریاضیی میفرسته کلاس فوق برنامه، خیلی خوب بوده براش 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

منکه تاپسرم بیفته رو روال مطمئنم میمیرم.

دخترم عالیه اما پسرم دیوونم کرده

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️

من داداشم دیکته افتضاح بود‌ ‌. اون زمان تازه بازی کلش آف کلنز اومده بود و چت داشت‌ . داداشمم کلاس دوم و عشق بازی بود، خلاصه این بازی رو نصب کرده بود و چون دوست داشت با بقیه حرف بزنه هی میپرسید فلان کلمه چجوری مینویسن؟ سعی میکرد پیامای اونا رو بخونه از من و داداش بزرگمم کمک میگرفت😁کم کم راه افتاد.

بفرستش کلاس

سنجشش چطور بود؟

متاسفانه بعضی بچه ها رو درست سنجش نمیکنن 

البته امکانات تدریس خصوصی برای این مدل بچه ها که عادی هستن ولی مشکلات یادگیری هم دارن  در مدارس نیست  .اینطوری بیشتر ضربه میخورن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

نگران نباش خیلی از بچه ها اینطوری هستن هنوز ذهنش اماده ی پذیرش نیست. املا و نگارش هم از همه ی درسا سخت تره.اذیتش نکن. 

پیش دبستانی رفته؟  یکسری مهارتها رو اونجا بهش یاد میدن

ضمنا محیط کلاسشونم خیلی مهمه.  اگر معلمشون بی توجهی یا خدای نکرده بی احترامی کنه به بچه بازدهیش میاد پایین.  اینو هم بررسی کن.  تو خونه میگی باهاش کار میکنی خوبه ولی سرکلاس نمیتونه جواب بده.  نمیتونه یا نمیخواد؟  یا استرس میگیره؟ 

نبردیش پیش دبستانی؟ میگن پیش دبستانی خیلی تاثیر داره، ولی کتاب کمک آموزشی بخر تو خونه خیلی باهاش کا ...

چرا پیش دبستانی رفت .بیش فعاله اصلا گوش ب معلم نمی‌ده .دارو میدم خوابش می‌بره سرکلاس.کلا همکاری نمیکنه با معلم جواب نمی‌ده بد خط می‌نویسه حفظ می‌کنه کلمه ها رو 

نگران نباش خیلی از بچه ها اینطوری هستن هنوز ذهنش اماده ی پذیرش نیست. املا و نگارش هم از همه ی درسا س ...

تو خونه خوبه املا کامل می‌نویسه ولی حفظ می‌کنه بیشتر درک از جایگاه نشانه ندارع.کلاسشون خیلی شلوغه میگه گیج میشم .قرآن اصلا حفظ نمیشه علوم اصلا درک نداره