2777
2789
عنوان

داکسی سایکلین بعداز عکس رنگی رحم

147 بازدید | 10 پست

سلام کسی میدونه تا چند روز بعد عکس رحم باید این قرص رو مصرف کرد؟من امروز خوردم ببخشید  تهوع خونی گرفتم و معده درد شدید وایا در این شرایط میشه برای بارداری اقدام کرد؟

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم تا دو روز ، یه بسته به من داد گفت همینو کامل بخور بسه 

و اینکه اگه داکسی سایلین بهت نمیسازه به دکترت بگو یه انتی بیوتیک دیگه بده 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اقدامات رو بکن من همون ماه که عکس رنگی انداختم باردار شدم فکر کنم تا یه هفته بعدش آنتی بیوتیک داشتم

ممنونم از پاسخگویت

فکر کنم تا دو روز ، یه بسته به من داد گفت همینو کامل بخور بسه  و اینکه اگه داکسی سایلین بهت نم ...

خیلی درد کشیدم برای عکس قرص هم همون دکتر سونو داد کاش عوض کنه حالم خیلی بده

مطمئن باش عوض می‌کنه ، منم داکسی سایلین بهم نمیسازه ، یه مدت دکترم داده بود معده درد شدید گرفتم رفتم عوضش کرد ، چندسال پیش بود، فکر کنم مترونیدازول داد

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

لوله ها باز بود ؟ اسپری بی حسی نزد ؟

لوله ها باز بود ؟ اسپری بی حسی نزد ؟

نه اصلا بی حسی نزد اره لوله ها باز بود گفتم رحمم مشکلی نداره گفت نه والا من قبلش سونو دادم نوشته بود پلیپ های متعدد بعد دکتر زنان عکس نوشت ولی تو برگه حواب این حرف از پلیپ نزده نمیدونم کلافه شدم

نه اصلا بی حسی نزد اره لوله ها باز بود گفتم رحمم مشکلی نداره گفت نه والا من قبلش سونو دادم نوشته بود ...

من یدونه پولیپ داشتم بعد از چند ماه افتاد، باورم نمیشد ، شاید برا شما هم افتاده