2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر ۸ سالم نمیسازن هر شب دعوا درست میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 80 پست

بجای ۵۰۰ تومن وسیله باهاش نیم ساعت همبازی بشید 

دخترمنم همینه میچسبه باباشو ول نمیکنه 

من حواسشو پرت میکنم بگم ها خییلی اونم گیر میده باباش دادش درمیاد تازه شوهرمن همش خونست دوروز فقط سرکاره 

باباش چرا یه روز کامل خونست بگو ببرش پارک بچه انرژیش خالی بشه اگه نبرد بچه ۴ ماهه رو بزار پیش باباش خودت ببرش بگو باید یکیشونو نگه داری خودت انتخاب کن

اصلا کوتاه نیا از فحش هم نترس 

دختر من موهای دست پای باباشو محکم میکشه پدر باباشو درمیاره

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
ااها شما به جای بچتون چطوره ی بار دوتایی برین مشاور خانواده؟اول مشکل بین خدتونو حل کنین بعد انتظار ...

به من باشه کلا باهاش حرف نمیزنم مثلا سر پرده خونه امروز گفت از بیرون معلومی یه بار دیگه ببینم کناره میزنمتا من شک ککنم بهت زهر مارت میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بهش میگم این کمبود محبت گرفته یکم نازشو بکش میگه کار نداشته باش باید تربیت شه 

شما بهش بیشتر محبت کن

چون شما در گیر بچه دیگه شدین دخترتون کمبود محبت پیدا کرده

مثلا بچه شیر میدی بگو بیا میشم بشین نقاشی کن

بعد گه گاهی موهاشو ناز کن

کمبود محبتی که پدرش میکنه رو سعی کن در حد توانت جبران کنی

منم شرایط تو رو دارم

خودم سعی میکنم وقت بزارم برای بچم

از شوهر که آبی گرم نمیشه

بجای ۵۰۰ تومن وسیله باهاش نیم ساعت همبازی بشید  دخترمنم همینه میچسبه باباشو ول نمیکنه  م ...

نخریده بودم براش آنچنان دعوایی درست کرد بجه شما قول داده بودین گفتم فردا میخرم یه جوری شر کرد 

به من باشه کلا باهاش حرف نمیزنم مثلا سر پرده خونه امروز گفت از بیرون معلومی یه بار دیگه ببینم کناره ...

خو مشکل همینجاس

زن و شوهر باید باهم حرف بزن و عشق بدن و مشکلی بود با ارامش حل کنن

اما بذار وجدانا ی چیز بگم

من خدم یکی فحش بده ۴ برابر فحششو بهش میگردونم اگ تهدیدم مکن ه میزنم یجورب میزنمش صدا سگ بده

تو سر خور بازی در نیار و یه بار مثل خدش رفتار کن ببین آدم میش یا نه داد بزن و بزنش و سلیطه بازی در بیار حساب بیاد دستش

چند روز پیش رو تختی یه لک شد گفتم تمیز میشه گریه و زادی نمیشه برو گمشو خراب کردی بعد ناجور گریه میکن ...

همه ی این رفتار ریشه اش یه چیز دیگه هست داره این طوری بروز میده . 

بیشتر بغلش کنین تو خونه مسئولیت بهش بدین بهش بگین وقتی اون بچه بود شما چکارایی براش می کردین و چطوری مراقبش بودین . وقتی می بینه نوازد همش بغل شماست و بهش توجه دارین حسادت میکنه . نباید این وضع ادامه پیدا کنه.

بهش بگین چقدر دوسش دارین واز وجودش خوشحالین. هر کار خوبی که کرد تشویقش کنین حتی اگه کوچولو باشه. 

با باباش هم حرف بزنین تا با هاتون همکاری کنه . 

پسر منم بعد اومدن بچه ی دوم تغییر رفتار پیدا کرده بود اوایل رفتارهایی شبیه دختر شما داشت . 

دو ماه خییلی بهش توجه کردم حتی لالایی که واسه بچه میخوندم اسم اونو اول می گفتم . تو هر قربون صدقه رفتن اول اسم اونو می گفتم هر کاری واسه نوازد میکردم خاطرات اونو هم میگفتم . از باباش خواسته بودم باهاش وقت بگذرونه و بازی کنه چون خودم وقت نمیکردم . ولی بعضی وقتا خودم هم باهاش بازی می کردم . وقتی به نوزاد میرسین و اون ازتون یه کاری میخاد نگین دارم به بچه میرسم نمی تونم .

بگین دستم بنده یا کار دارم بعدا انجام میدم . 

و ...

پسرم حالا خییلی بهتر شده و با خواهرش همبازی شده.  

خو مشکل همینجاس زن و شوهر باید باهم حرف بزن و عشق بدن و مشکلی بود با ارامش حل کنن اما بذار وجدانا ...

کاش میشد من جرات ندارم انچنان منو میزنه یه بار گفت چرا دیر اومدی گفتم دوس داشتم به شوخی تا میخوردم زد تو سرم از ماشین پرتم کرد بیرون 

یه بارم لباس خریدم گفت این چیه گفتم میرم عوض میکنم آنچنان با مشت زد تو سرم دو تا مشت که باد کرد بچه هم شیر میدادم اینقد منو زده یه بارم سر ناخن گرفتم گفت چرا زیر دستت چیزی نمیزاری گفتم ول کن بازم زد تو سرم اومدم دستمو بزارم رو سرم شصتم ررگرشت از درد مردم و خیلی بارهای دیگه منو زده 

با توجه به تاپیکات بیشتر به این نتیجه رسیدم شوهرت فقط برای حرف مردم زن و بچه داره وگرنه چه دلیلی داره وقتی زن و بچه داری فحش بدی مخصوصا دختر تو خونه داره نباید از هر لفظی استفاده کنه 

فکرم نکنید با بی توجهی خیلی تربیت میشه مثلا چون اون اصلا نمیدونه ک داره تنبیه میشه از فلان رفتارش تو ذهن کوچیکش اینه ک وقتی اینکارو میکنم بیشتر باهام حرف میزنن بیشتر بهم توجه میکنن 

شما یه نقاشی ازش بگیر و اصول روانشناسی رو توش بکار ببر ببین چقدر تو ذهنش از این حرفایی ک میزنین فاصله است

با گریه و آه و ناله چیزی حل نمیشه..

همینجور ادامه پیدا کنه،بچت یه بچه ی مریض و مشکل دار و عصبی و توسری خور و ترسو بار میاد که چار روز دیگه میفته دنبال محبت توو کوچه خیابون و .... زندگیش تباه میشه..

اولین رکن مادر بودن ،اینه که بتونی در هر شرایطی محافظ بچت باشی..  باید شرایطتو تغییر بدی..

خودت نمی تونی؟ به چار تا بزرگتر بگو.. 

می ترسی از شوهرت؟نمی تونی باهاش مقابله کنی؟ یه کاری کن شوهرت بترسه، یه نقشه بریز که وحشت بیفته به جونش..  

بخدا ناراحت شدم از تاپیکت.. چطور وقتی شوهرت این مدلی هست،بچه دوم اوردی؟ تا دیر نشده یه کاری کن..

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
سما شاید شوهرت خوب باشه مال من فقط نهدید و فحش و دادو بیداده 

ای خواهر

بچمو حموم زندانی کرده بود و سرش داد میزد بچم از ترس نمیتونست حتی گریه کنه

نمیزاشت برم پیشش

هرموقع یادم میاد نفرینش میکنم حالم بد میشه

چند وقتیه برای آرامش زندگیم شروع کردم روزی یک زیارت عاشورا میخونم ساده

بدون صد لعن و سلام

ساده کلا ده دقیقه هم نمیشه

شنیدم خیلی موثر حاجت میده

خدارو شکر خیلی حالمون بهتر شده

شوهرم آرومتر شده

دو سه باری مسائلی پیش اومد گفتم جنگ میشه ولی راحت از کنارشدن گذشت

مثلا لیوان شیر دخترم چپ شد قبلا دادو فحشو ..

همیشه بچم فرار میکرد تو اتاق قایم میشد

منم تا دلت بخواد فحش میداد که بچه باد تربیت کردی و .‌‌

ولی خداشاهده امروز فقط به یک تذکر ساده بسنده کرد و اصلا ادامه نداد

چند مورد دیگه هم بود

همیشه از سر کار میومد من ۶ تا قل هوالله احد میخوندم برای محافظت و امنیتمون  دخترم صدای آیفن میشنید فرار میکرد تو اتاق جلو چشم باباش نباشه

ولی قربون امام حسین بشم  خیلی زیارت عاشورا موثره باید تا ۴۰ روز هرروز بخونی

حدود ۱۰ روز بخونی خودت متوجه آرامش عجیب خونه میشی که هرروز هم بیشتر میشه

کاش میشد من جرات ندارم انچنان منو میزنه یه بار گفت چرا دیر اومدی گفتم دوس داشتم به شوخی تا میخوردم ز ...

خو شما باید به صورت قانونی از این جلاد شکایت کنی

خیلی راه ها داری که هنوز نمدونی

یه مدت اص ن از بچه هاتم دور باشی چون مقصره بچه ها رو ب تو میدم احتمالا طلاق بگیری

فقط باس ثابت کنی تعادل روانی نداره

ی بار دوربین گوشیتو بذار داخل اتاق و کاری کن کتکت بزنه و بعد به قاضی نشون بده

به غیر اون یا هم سعی کن ترستو کنار بذاری چند تا تکنیک دفاعی یاد بگیر یا هم چاقو و اسپری فلفل کنارت داشته باش و ت هم بدتر از خدش بشو

و از مشاور و روانشناس حتما کمک بگیر

با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیری از تلفن ثابت رایگان کمکت مکنن