2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر ۸ سالم نمیسازن هر شب دعوا درست میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 80 پست

شوهرت جلوی بچه میگه سرتو میبرم خفت میکنم این بچه بیچاره هم ترسیده میخواد حمایت و توجهشو جلب کنه میخواد باباش توتیمش باشه چون این حرفای وحشتناکشو باور کرده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون وقت من جرعت ندارم یه پخ کنم بترسه بخندیم 🫠😂

😂شوهر منم اینجوریه حساسه این تاپیکو دیدم نگران اینده دختر سه سالم شدم🥲

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

سلام عزیزم بهتره از روش تنبیه استفاده کنی یعنی هر وقت یه کاریو کرد که نباید اون کارو انجام میداد تنبیهش کنی و از یه چیزی که خیلی دوس داره یه مدت محرومش کنی 

لطفا یه صلوات برا ظهور منجیمون بفرستین❤️❤️

دختر منم به شوهرم بیشتر می چسپه ،شاید چون ساعات کمی تو خونه هست ،هی میخواد از سر و کولش بالا بره،  حتی موقع غذاخوردن ، میخواد رو پاش بشینه، یه وقتایی هم شوهرم عصبانی میشه ،ولی دیگه در حد لباس و اینا نیست

دختر منم به شوهرم بیشتر می چسپه ،شاید چون ساعات کمی تو خونه هست ،هی میخواد از سر و کولش بالا بره،&nb ...

یه روز کامل خونس خیلی هم بد دهنه شوهرم یه سره تهدید میکنه بچه رو فک کنم این اینجوری شده مال احپخلاقاشه من همیشه میگم به بابا نچسب ولش کن گوش نمیده

😂شوهر منم اینجوریه حساسه این تاپیکو دیدم نگران اینده دختر سه سالم شدم🥲

😂یهو میای خونه میبینی بچه چسبیده سینه دیوار 🤣

البته همه اینجوری نمیشن..من شاید شوخی لفظی کنم اونم نه اینکه بد باشه ولی یادم نمیاد ازش آویزون شده باشم 

فقط یادمه ۷.۸ ساله که بودم مثلا میخواست بره جایی منو نمیبرد مثل کوالا میچسبیدم به یه پاش که منم ببر بعد چند دقیقه هم ولش میکردم میرفت

به نطرم دخترم عین خودشه جفتشون مریض احوالن 

ااون بچه ۸ ساله که از وقتی ب دنیا اومده اینجوری نبود ک

لابد باباش انقد چرت و پرت گفته بچه هم یاد گرفته

تا بلدی بچه ها تو از شوهرت دور نگه دار تا اون یکیا هم مریض احوال نشدن