2777
2789
عنوان

بزارم دخترم گوشی بخره؟🤥

| مشاهده متن کامل بحث + 3415 بازدید | 132 پست
عزیزم من با محدود کردن بچه از پیشرفت و بلوغ مجازی مخالف هستم  گوشی رو بخرید اما مدیریت داشته ب ...

از هشتم

نه از پنجم

خیلی کوچیکه هنوز واسه ورود به کانال و گروه و حرف زدن با اینو اون و بعدش هی کنجکاو و کنجکاودتر واسه حرف زدن بیشتر

یه مقدار ک عاقل تر شد اونموقع آره با مدیریت بهتره ولی نه پنجم

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدم میان هرچی چیز نامناسب دیدن یاد بچه های دیگه میدن که سرشون به کار خودشونه

اصن خیلی نسل مزخرف و گودزیلایی شدن این دهه هشتادیا

سلیطه و وزززه شدن

توو اینستا چه اداهایی درمیارن توو استوریا با آهنگای مسخره مث رو به قبلمو اوووو روی پله‌مو اوووووو کاش توو این وضع نبینم  حداقل اکسمو اووو😑😐😐😐😐😐

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

واااا

ینی بزرگترین اشتباهو میکنی اگ بزاری گوشی بگیره

بخدا هم از درسش میافته

هم اصن مناسب سنش نی

۱۸ سالگی براش بگیر

این نظر من بود با توجع ب تجربم

🙂دیگه به این دنیا اعتمادی نیست،ارزوم اینه تو این سن مستقل شم دستم تو جیب خودم باشه،حتی اگه حقوقمم چندر غاز باشه،این دنیایه روز خوش بهم بدهکاره،کاش ی روزی ب خاسته هام برسم هعی😞تروخدا برام دعا کنید خیلی شرایطم سخته
خانما😐 الان بچه های ۶ ساله و ۷ ساله تبلت و گوشی دارننننن این چه حرفایی میزنید جدا اینطوری بدتر ح ...

من خودم کلاس چهارم فقط یه تبلت ساده داشتم. اون موقع این چیزا اصلا مد نبود و تبلتم شریکی با داداشم بود. ولی خوب با اینکه محدودیتم زیاد داشت همون تبلت چشم گوش منو تماما باز کرد. یه بار عکس مدل مو ساده سرچ کرده بودم فقط بعد یهویی عکس های نامرتبط آورد. هیچکس بد بچه رو نمیخواد. طبق تجربه میگیم. اونایی که دست بچه گوشی تبلت میدن اشتباه میکنن خدایی 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
خانما😐 الان بچه های ۶ ساله و ۷ ساله تبلت و گوشی دارننننن این چه حرفایی میزنید جدا اینطوری بدتر ح ...

اونایی که بچه ۶ .۷ سالشون گوشی داره شاهکار کردن ؟

به  همین روش گند زدن به زندگیشون 

از گوشی مادرش استفاده کنه 

تا سنی که صلاحیت استفاده از گوشی داشته باشِ

نهههههههه اصلا براش گوشی نگیر 

من با اینکه سنم از دختر شما بیشتر بود مامانم برام گوشی گرفتن با این حال پشیمونم میگم کاش مثن انقد اصرار نمیکردم برام گوشی بگیرن 🤦‍♀️🤦‍♀️ به جاش تو این سن اگه خیلی علاقه داره به تکنولوژی و اینا از لپ تاپ کامپیوتر استفاده کنه 

سلام مامان جون  امیدوارم حال  دلت سبز سبز باشه 

در رابطه با سوالی که کردید باید عرض کنم خدمتتون وقتی برای فرشته اتون موبایل میخرید در واقع مجوز هرکاری رو بهش دادید

صد البته مادرایی هستن که نظارت فراوان دارن و باعث میشه دردونشون حساس و کنجکاو بشه سعی کنید با عزیزدلتون دوست و رفیق باشید و رابطه ای فراتر از مادر و دختری داشته باشید 

تا وقتی موبایل براش تهیه کردید هر مشکلی پیش اومد مستقیم به خود شما بگن 

دوستون دارم  

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
گلم در حد آیفون ۱۲ 🤦‍♀️😂😂😂

دارندگی و برازندگی🤣🤣🤣🤣 🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بزار وارد راهنمایی بشه بعد

الان گوشی بگیره خودشو درگیر چیزای دیگه میکنه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑