2777
2789
عنوان

یعنی تعداد دخترا بیشتر پسراست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 48 پست
دلم تو فکر دخترای اقوامممونه دلم میخواد زود ازدواج کنن خودشونم دوست دارن  اما کیس نیس

منم دلم میخواد خالم ازدواج کنه... انقد بچه های منو دوست داره دلم براش میسوزه میگم کاش بتونه خودشم مادر بشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی  سالها  این حزفها را زدنند اما در امارهایی که بیان میشه نه تنها تعدا دختر و‌پسر متوازن  هست  بلکه گاهی مواقع بیشتر هم هست 

اما کاش یکی امار می گرفت مثلا تعداد ۲۵ ساله  ها یا ۲۷ ساله  ها پسزا و دخترا چند نفر هستن 

این مهم تر هست 

اگه منظورت دهه شصتیهاست من میدونم چرا

چون پسرای دهه شصتی میرن دخترای دهه هفتادی میگیرن 

دخترای دهه شصتی هم باید دهه پنجاهی ها بگیرن که کلی از اونا زمان جنگ رفتن شهید شدن و شوهر برا دخترای دهه شصتی کم شد

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

تو فامیل ما که دختر کمه    

برعکسین شما ما کلی دختر مجرد داریم .هرکی هم بچه میاره دختره خودمم دوتا دختر دارم 

کلا پسرامون کمن .اوناهم ک پسر دارن شیرین عقلن 😅میخواستم ببینم همه جا اینطوره یا فقطاطراف من 

دوستامم اکثرا دختر دارن 

نه بابا انقد پسرارو پررو نکنین من یه دخترم که چندتا خاستگار داشتم اگه پسر کمه پس اینا از کجا پیدا شدن؟ تو فامیلمون هم نسبت پسرامون با دخترامون برابره ینی پسر کم که نیست یکی دوتایی هم بیشترن

برعکسین شما ما کلی دختر مجرد داریم .هرکی هم بچه میاره دختره خودمم دوتا دختر دارم  کلا پسرامون ...

حالا از لحاظ دوست داشتن ک دوتا عزیزن  دختر و پسر فرقی نداره.فقط نگران اینده و ازدواجشون شدم 😅

نفعمیدم الان کدوم دختر بود کدوم پسر ؟

یعنی جمعیت مردا هنوز بیشتر از زن ها هست

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

ممکنه نصف این پسرا تو افریقا باشن ...خو ایران دختراش زیاده انگار

توایران توقعات هم بیشتره . خانواده داماد خرید طلا ولباس ومهریه مخارج عروسی وباید تقبل کنن با این تورم وگرانی وحشتناکه 

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊

تو ایران شنیدم تعداد پسرا بیشتر شده

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
2810