2777
2789
عنوان

ختنه با سرما خوردگی میشه انجام داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 30 پست
خب پس بذار خوب شه بعد ببرش چون هم اون اذیت میشه هم تو 

لیزر کجا بردی شما، ببرم یه مشاوره بگیرم، من 3 تا فلوشیپ کلیه و مجاری ادرار اطفال بردم هرسه نظرشون جراحی بود، دوتا کلینیک، یکی بیمارستان، با همسرم بیمارستان رو ترجیح میدیم چون خدای نکرده مشکلی پیش بیاد امکانات هست برای نجات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیزر کجا بردی شما، ببرم یه مشاوره بگیرم، من 3 تا فلوشیپ کلیه و مجاری ادرار اطفال بردم هرسه نظرشون جر ...

من کرمانشاهم عزیزم

بعدش من پسرم بزرگ بود دیگه ۶ سالش بود ختنه ش کردیم واینکه شوهرم راضی به بیهوشی نبود بردیم مطب لیزرش کردن همشم چند ساعت اول درد داشت خیلیم کارش خوب بود خدایی

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
عزیزم پوست بدنش نامتقارن هست با حلقه تا آخر عمر باید نقص بدنش و تحمل کنه، شما جای من باشی کدوم و انت ...

من پسرم دوماه و نیم بود با بخیه تو مطب دکتر که جراح بود ختنه کردم.ارولوژیست ها ،جراح عمومی،اینا همه تو مطب ختنه انجام میدن.پسرم الان چهارسال و چهارماهشه،تنگی مجاری ادرار داشت،حتی عمل همینم راضی نشدم با بیهوشی انجام شه بردمش مطب با بیحسی متخصص براش انجام داد...

شما بچت الان سنش حساسه تکون میخوره میترسه شاید براش بیهوشی بهتر باشه.هرطور خودتون صلاح بدونید.

ان شاءالله بسلامتی و مبارکی

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
لیزر کجا بردی شما، ببرم یه مشاوره بگیرم، من 3 تا فلوشیپ کلیه و مجاری ادرار اطفال بردم هرسه نظرشون جر ...

خب عزیزجان شرایط پسر شما خاصه،قطعا متخصص باتوجه به شرایط بچه شما جراحی رو پیشنهاد داده.

دیگه دودل نشو انجام بده خیره ان شاءالله

من پسرم دوماه و نیم بود با بخیه تو مطب دکتر که جراح بود ختنه کردم.ارولوژیست ها ،جراح عمومی،اینا همه ...

خودمم از بیهوشی خیلی میترسم، یکشنبه بردم پیش دکتر مغز و اعصاب که مطمئن شم مشکلی نیست

ختنه شده برام کابوس، از روزیکه پسرم دنیا اومده تا الان درگیرشیم، اولش تو بیمارستان گفتن هیپوسپادیاس هست، بعد چند تا ویزیت معلوم شد نیست و فقط پوست نامتقارن هست که مجرا وسط دیده نمیشه، باید جراحی بشه و فقط نیمی از پوستش برداشته شه، چون ظرافت میطلبه، دکتر گفت با بیحسی بچه گریه میکنه و دست و پا میزنه و مشکل ایجاد میکنه، انشاله همه بچه ها سلامت باشن و هیچ مامانی حسمو تجربه نکنه،انقدر نصف شب از خواب بیدار میشم و گریه ام میگیره نصف موهام سفید شده

خودمم از بیهوشی خیلی میترسم، یکشنبه بردم پیش دکتر مغز و اعصاب که مطمئن شم مشکلی نیست ختنه شده برام ...

زودتر و راحت تر از چیزی که فکرشو کنی تموم میشه.

منم قبل عمل پسرم حس بدی داشتم ،رفتیم اومدیم تموم شد رفت

زودتر و راحت تر از چیزی که فکرشو کنی تموم میشه. منم قبل عمل پسرم حس بدی داشتم ،رفتیم اومدیم تموم شد ...

مرسی که آرومم میکنی، از یه طرف دوست دارم زودتر بگذره و انجام شه، از طرفی چون بینی پسرم از دیشب کیپ شده میترسم مشکلی پیش بیاد با بیهوشی، حالا میبرم بیمارستان دکترش تصمیم بگیره ببینم چی میشه

مرسی که آرومم میکنی، از یه طرف دوست دارم زودتر بگذره و انجام شه، از طرفی چون بینی پسرم از دیشب کیپ ش ...

ببرش اگه براش خوب نباشه دکتر انجام نمیده

کدوم شهری

دکترش هم مرکز طبی هست هم اطفال حکیم، حکیم گفت خلوت تره و رسیدگی‌ بیشتره

عزیزجان سلام پسرتو بستری کردین؟ان شاءالله بسلامتی و مبارکی پیش میره.

منو بی خبر نزار

عزیزجان سلام پسرتو بستری کردین؟ان شاءالله بسلامتی و مبارکی پیش میره. منو بی خبر نزار

سلام، آره عزیزم، امروز آوردمش خونه، بنظرت طبیعیه پوست پایین کلاهکه حدود نیم سانت و خیلی متورمه، سوند گذاشته براش، میترسم زیاد بریده باشه، تجربه ای ندارم