2777
2789
سلام .. من هردو رو زیاد پختم ب روش های مختلف  ولی خدایی رو دست ماهی جنوب نیست .. از غصه دیگ ...

بله ماهی فقط ماهی جنوب 

بابای منم ماموریت خارک و بندرعباس قشم و چابهار و اینا میرفت همیشه ماهی میاورد شیر شوریده و..خیلی خوب بود. بازنشست شد تموم شد ماهیا

چشم به راه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کرجم والله زیاد پرسیدم پیدا نکردم یا بلد نیستم  واقعا عین زن حامله چند وقته دلم لک زده واس ماه ...

الهی عزیزم،توی اینستا هم پیج زیاده واست میفرستن قربونت،من خودم اصفهانم مادرم یابرام میفرسته یامیرم شاهین شهرمیخرم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیزم یعنی مثلا چنده؟؟ حلوا سیاه از سفید ارزون‌تره؟

ماهی حلواسفید اخرین بار یکوخوردی پرسیدم درشتش زبیدی هم بهش میگن،حلواسیاه ارزونتره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
سلام .. من هردو رو زیاد پختم ب روش های مختلف  ولی خدایی رو دست ماهی جنوب نیست .. از غصه دیگ ...

سلام عزیزم من مامانم همیشه قزل میپخت حالا خودم فردا میخوام غذا درست کنم تو نینی سایت زده بودم خیلی از حلوا سفید تعریف کردن گفتم بپرسم

ولی قیمتشو نمیدونم ی سایتی زده بود ۶۵۰ ۱تومن نفهمیدم چندکیلوشو میگن

اره بخدا،ماهی زبون مخصوصا کوچولوهاش که چیپسی میشد،من خودم میگم ماهی باشه حتی اگر یک بندانگشت باشه😂

به به زبون.‌مامانم عاشقشههه. خواهرم صُبور  پسنده.من بیشتر شوریده.‌طفلی مامانم مجبور بود همه رقمه درست کنه. سرخو هم نگم دیگه 🤤

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام عزیزم من مامانم همیشه قزل میپخت حالا خودم فردا میخوام غذا درست کنم تو نینی سایت زده بودم خیلی ا ...

۱ کیلوشه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله ماهی فقط ماهی جنوب  بابای منم ماموریت خارک و بندرعباس قشم و چابهار و اینا میرفت همیشه ماهی ...

سلام گلم ‌.. اره بابام اونجا بود غمی نداشتیم ولی دیگ اومد شهر خودمون چندباری گفت رفیقاش فرستادن ولی دیگ نگفت ... 

از شور و شوریده نگو الان پس میفتم شوریده حالم کردی 

فقط باید در رویارویی با ماهی جنوب سرسفره از طعم بی نظیرش بگیی یاااااامام حسین و بری توکارش .. 

برام فرقی نداره چ ماهی هست 

فقط واس جنوب باشه تمومه 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
به به زبون.‌مامانم عاشقشههه. خواهرم صُبور  پسنده.من بیشتر شوریده.‌طفلی مامانم مجبور بود همه رقم ...

😂😂😂،من دخترم شوریده دوست داره،من خودم عاشقه ماهی شو_رت هستم نمیدونم چرااینقدردوسش دارم،دروغ چراصوبور گرون شده خیلی

فقط ماهی سفید  ماهیای جنوب که متنفرم برعکس شوهرم فقط شیر دوست داره

ماهی سفید تا حالا نخوردم. چرا عزیز؟ ماهی های جنوب که دیگه معروفن