2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اﻻ ﻣﻦ اﻻﻥ اﻥ ﺻﻔﺤﻪ ﻣﻘﺎﻻﺗﻲ ﻛﻪ ﺩاﺩﻳﺪ اﺯ,ﮔﻮﮔﻞ ﺭا ﺧﻮاﻧﺪﻡ ﺩﺭ اﺧﺮ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺯ ﻟﺤﺎﻅ اﻧﺠﻤﻦ ﭘﺰﺷﻜﻲ و ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ ﺭاﺑﻂﻪ اﻱ ﺑﻴﻦ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﭘﺮﻭﺳﺘﺎﺕ و ﻭاﺯاﻛﺘﻮﻣﻲ ﻧﻴﺴﺖ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
ماه پنهان تو ازمایشی که انجام شده که استارتر بهش اشاره کرد رو جامعه ی اماری 10 درصد پیشرفت داشته. نگرانی استارتر که تو پست اول نوشته اون قسمتشه.
خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
ﺭﻳﺤﺎﻧﻪ ﻧﮕﺮاﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻣﻦ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺭا اﻻﻥ ﺧﻮاﻧﺪﻡ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻫﻴﭻ ﺷﻮاﻫﺪ ﻗﺎﻧﻊ ﻛﻨﻨﺪﻩ اﻱ ﺑﺮاﻱ ﺭاﺑﻂﻪ ﺑﻴﻦ ﻭاﺯاﻛﺘﻮﻣﻲ و ﺭﻳﺴﻚ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻧﻴﺴﺖ At present, most authorities, including the National Cancer Institute and the American Urological Association, agree that vasectomy does not increase the risk of prostate cancer.
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
ﻣﻦ ﻣﻘﺎﻟﻪ اﻭﻝ و ﺩﻭﻣﻲ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺩاﺩﻳﺪ ﺧﻮاﻧﺪﻡ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﮔﻴﺮﻱ ﻣﺸﺎﺑﻬﻲ ﺩاﺷﺘﻨﺪ
ببین 1 دفعه دکتر زنان من حرف خوبی زد. من ابله مرغان نگرفتم و واسه بارداری نگران بودم و واکسنشم ایران نیست. می خواستم بگم از خارج بیارن اما باید زنجیرش حفظ میشد. واسه همین دکترم گفت نیازی نیست. هی گفتم دکتر اگه تو ماه 1 بگیرم اگه تو ماه 3 بگیرم. اگه ... اخر دکترم گفت ممکنه الان از در بری بیرون 1 ماشین بزنه بهت. رو احتمالات و اگه ها نرو جلو. گفت رهاش کن. خداروشکر هیچیم نشد
خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻏﺼﻪ ﻧﺨﻮﺭ اﻥ ﺷﺎﻟﻠﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﻧﻴﺴﺖ اﻟﻜﻲ ﺧﻮﺩﺕ ﺭا ﺩﺭﮔﻴﺮ اﻳﻦ ﭼﻴﺰﻫﺎ ﻧﻜﻦ اﺯ,اﺏ و ﻫﻮا و ﻫﺮ ﺧﻮﺭاﻛﻲ و ﻫﺮ اﺳﺘﺮﺳﻲ ﺭا ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺯا ﻣﻴﺪاﻧﻨﺪ ﺧﺪا ﻧﺨﻮاﻫﺪ ﺑﺪ ﻧﺼﻴﺐ اﺩﻡ ﻛﻨﻪ, اﻥ ﺷﺎﻟﻠﻪ ﻫﻤﺴﺮﺕ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﻼﻣﺖ ﻛﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺖ
2810