2777
2789
عنوان

مادرم نمی‌خواد سیسمونی بخره..

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 98 پست
آره عزیزم حقوق داره آره می‌دونم وظیفش نیست حاضرم خودم بخرم ولی بازم میگم شاید ناراحت بشه یا خانواده ...

عزیزم اول از همه انشالله بسلامتی نی نی خوشگلتو بغل بگیری ولی اینو بدون این شمایی که با رفتارت به بقیه میتونی اجازه ندی تو یه همچین چیزی اظهار نظر کنن. ما که تو خانوادمون الحمدالله خیلی وقت رسم سیسمونی برچیده شده با توصیفاتی که کردید خداروشکر توان خرید سیسمونی رو هم که خودتون دارید پس اول با همسرتون صحبت کنید این مسیله رو بین خودتون حل کنید و بعد با مادرتون صحبت کنید بگید اصلا راضی به تهیه سیسمونی از طرف اون ها نیستید. و درآخر اجازه ندید به هیچکی راجع به این موضوع نظر بدن

من اتفاقا فقط کاربردی میخرم و از خرید جوزای تزیینی به شدت بیزارم تو هر چیز ولی دست ۲ معلوم نیست سگ ...

حالا کالسکه سگ رفته، تو تخت و کمد هم سگ رفته؟

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جای شما بودم اون پولی که مادرتون قراره هزینه کنه رو ازش میگرفتم، خودم یه مقدار میذاشتم روش و چیزی که دوست داشتم رو میگرفتم

این وسیله‌ها قراره تا چند سال جلوی چشمت باشن اگر به دلت نیست فقط به‌خاطر قیمت کمتر، نخرشون

ایشالله بچه‌تون سالم به دنیا بیاد🌿

خب میگم وضعشون حتما خیلی خوبه که سرویس خوابشون بالای ۲۰۰ میلیونه! حتما خونه شون بالای ۱۵میلیارده و ...

وضع خوب چیه من واقعا نمی‌فهمم من تهرانم زندگی نمیکنم ... اصفهانم ؛ قشنگ یه سرویس خواب صورتی با جنس خوب نزدیک ۱۰۰ میلیونه یه ماشین شارژی ۲۰ میلیونه 

من نفهمیدم الان مشکل چیه؟🤭🫢

خب به مامانت بگو گهواره نمیخوام بخرم

اون پولت و خودم روش پول میزارم چیزایی ک‌ لازمه بخریم.

من در مورد سیسمونی و‌جهزیه عقیدم‌اینگه هرکس دستش میرسه باید کمک کنی

تا ی شادی رقم بخوره..من خودم سیسمونی کاملی بردم شکرخدا دست خانوادم باز بود

ولی جاریم یکیشون اصلا نیاورد، برادشوهرم خیلی مفصل خرید.اونی یکی هم فقط به انداز جای خ‌اب و چند دست لباس

والا هیچکدام هیچ فرفی باهم در دیدگاه شوهرامون و خانوتدش نداریم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
آره عزیزم حقوق داره آره می‌دونم وظیفش نیست حاضرم خودم بخرم ولی بازم میگم شاید ناراحت بشه یا خانواده ...

هرچی پول داری بده مادرت بزاره رو پول خودش با هم برید خرید

هرچی شد بخر نشد هم از شوهرت کمک بگیر بگو فلان چیزو توبخر

وضع خوب چیه من واقعا نمی‌فهمم من تهرانم زندگی نمیکنم ... اصفهانم ؛ قشنگ یه سرویس خواب صورتی با جنس خ ...

اها در مورد اصفهان صحبت کردید؟

خب اونا یه قوم خاصی هستن که کلا دخترو میدن همه چی هم میدن روش!مونده فقط پای دامادو ببوسن

یا خدا، این تفکرشان اشتباه خانم جنس خوب استوک می ارزه به جنس ضعیف نو

من اون رو مثال زدم از کاری که کردم که مادرم پول کم نیاره نگفتم درسته.من اون موقع مجبور بودم مادرم اصرار داشت همه چی بخره و پول رو هم به من نمیداد.اگه مبداد به من خودم چند تا چیز باکیفیت میخریدم و بقیع اش رو بعدا میگرفتم.

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خب میگم وضعشون حتما خیلی خوبه که سرویس خوابشون بالای ۲۰۰ میلیونه! حتما خونه شون بالای ۱۵میلیارده و ...

اره  دیگه

اونی ک داره میره این قیمت میخره..دیگه پول بی ارزش شده خواهر

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

ببین خانوادم برای پسرم سیسمونی گرفتن ولی من خودم با پس اندازی که داشتم کمکشون میکردم مثلا یه سری لباس و عروسک و اسباب بازی گرفته بودم به مرور موقعی که مامانمینا خرید کرده بودن آورده بودن برام اونارم آوردم کنارشون گذاشتم گفتم چشمم گرفتشون خریدم یا مثلاً تو خرید سرویس چوب گفتم این مدلی میخام می‌دونم گرونه ولی با این شرط که مثلاً یک سومشو خودمون بدیم .. تازه ۸سال پیش بود و ارزونی .. حالا تو این گرونی قطعا خودتون باید هوای پدر و مادرتونو داشته باشید و خیلی از مخارجو به عهده بگیرید اینطوری خیلی بهتره از وسایل کارکرده

بااحترام به نظر همه دوستان.من اعتقادی به سیسمونی و اینجور برنامه ها ندارم.فقط خرج اضافیه.چیزهای ضروری و برای نوزاد تهیه میکنم ووسلام.اگه عزیزی هم خواست چیزی بگه:میگم هرکسی با عقاید خودش زندگی میکنه.من پول سیسمونی و پس انداز میکنم.شماهم اونجور دلت میخواد زندگی کن.

اها در مورد اصفهان صحبت کردید؟ خب اونا یه قوم خاصی هستن که کلا دخترو میدن همه چی هم میدن روش!مونده ...

دقیقا 😂 وای من واقعا نمی‌دونم چی بگم می‌گفت ما رسم نداریم شیر بها بدیم و فقط ۴ تومن داد همه چی رو بابای من خرید خیلی هم وسایل گرون و خوب ولی بازم این تازه به دوران رسیده ها راضی نبودن ....

حالا کالسکه سگ رفته، تو تخت و کمد هم سگ رفته؟

بحث گهواره بود 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
2810