2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

التماس دعا 

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

سلام بچه های نی نی سایتی

شماهایی که پیام منو میخونید 

من ۲۲ سالمه پدر مادرم دارن طلاق میگیرن 

من چند ساله پشت کنکورم ،انقد مسخره شدم حرف شنیدم ،قضاوت شدم همه اینا به کنار من جوونیم رو گذاشتم رو کنکور 

اما میدونین چرا نشد ؟ 

اول کم کاری خودم 

دوم مشکلات خانوادگی و والدینم 

ازتون میخام دعا کنید اگر صلاحع که پدر مادرم جدابشن و خدا به منی که بچشونم صبر و تحمل و طاقت بالا و فراوان برای قبول این اتفاق بهم بده

ویع دعای دیگه اینکه تروخدا برام دعا کنید اون رشته و دانشگاهی که مد نظرمه دوسش دارم قبول بشم همونی که خودم میخام همونی که قلبم باهاشه

۱۲ سال  مدرسه درس خوندم ۵ سال پشت موندم 

الانم بااین شرایط نیاز ب تمرکز دارم ۳ ماه دیگه کنکوره 

من باید خودمو جمع و جور کنم برسونم 

دعا کنید از نطر روحی حالم اوکی بشه 

شرایط به نفع من پیش بره 

من قبول بشم 

یه خوشحالی از ته ته ته ته ته دل بکنم 

جبران بشه

بشوره ببره همه این جریانارو

2804

بچه پنج سالم دوتا آرزو داره که از توان من خارجه از خدابخواین براوردشون کنه همین الان نشسته پیشم حرفشون میزنه😔🙏🏼

مادر فرزندی هستم که با سن کم غم های زیادی توی قلبشه فرزندی که در آرزوی پیش دبستانی رفتن کیف به کول می شینه دم در تا ظهر که بچه های پیش دبستانی رو ببینه و ذوق کنه فرزندی که پدرش جز یه زخم هیچی بهش هدیه نداد😔
2805

سالمه مجرد 

حقم نیست 

واقعا از یه سنی به بعد ، همسر و زندگی خودشو ادم میخواد 

با خانواده هم هم تفکر نیستیم 

کلا سخته 

از یکی هم خوشم اومد ، شنیدم رفته جای دیگه خواستگاری 

هرکی تونست امشب دعام کنه 💔💔

گیسوووووو 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

اللهم صلی علی محمد وآل محمد. حق همه ی خوبای عالم همه ی عزیزان این تایپیک به خواسته ی دلشون برسن

دعا کنید بچه ی داخل شکم من پسر باشه .بچه ی سوممه

البته اول سالم و صالح

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
2801