زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 عنوان امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم | مشاهده متن کامل بحث + 5230 بازدید | 607 پست امشب آرزوت بگو شاید سال دیگه تک شدی و رسیده باشی ب آرزوت .ب امید خدا اول خودم میگم ؛ یه شغل دولتی و ریشه دار پیدا کنم عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 1402/10/28 | 19:41 76 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 برگرده بهش برسم چند وقته رفته؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
pnhani عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 238 چند وقته رفته؟ همه وسایلاشو دادم بهش ولی پلاکم و کلی چیزای دیگ دستشه ک نداده بهم میگم شاید قراره برگرده دعا کن برام
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 ۱۷ روزه هیجدهمین پیامت تو تایپیک من بود ک اونو آرزو کردی انشالله صلاحت باشه و برگرده عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 16555 عزیزم انشالله خودت هم اون موقع خواب رفته باشی کنار پسرت و وقت نکنی بیای نینی سایت ... انشالله عزیز فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 همه وسایلاشو دادم بهش ولی پلاکم و کلی چیزای دیگ دستشه ک نداده بهم میگم شاید قراره برگرده دعا کن برام ... گلم دلت پیشش بود چرا وسایلش پس دادی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 از سر لجبازی باهاش فکر نمیکنی الان نوبت توهه از دلش در بیاری؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
pnhani عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 238 گلم دلت پیشش بود چرا وسایلش پس دادی؟ هفته دیگ تولدشه کادوهایی ک براش سفارش دادع بودم اتفاقی فهمیده بود چیان اونارو دارم هنوز هرچی باشه مال اونه دیگ
pnhani عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 238 فکر نمیکنی الان نوبت توهه از دلش در بیاری؟ بد حرف زد خیلی بد بعدش ب خالمم پیام داد کع منم ب اندازع هانیه داغونم گفتم من بی تو خوبم از سر لج ولی میدونه دروغ گفتم چیکار کنم هفته دیگ تولدشه
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 هفته دیگ تولدشه کادوهایی ک براش سفارش دادع بودم اتفاقی فهمیده بود چیان اونارو دارم هنوز هرچی ب ... اگه دلت پیششه بهش برگرد حتی اگه فکر میکنی پَست میزنه بازم ارزشش داره چون اینجوری نهایت تلاشت رو کردی و دلت آرومتره کادو تولدشم حتما بهش بده عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
pnhani عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 238 اگه دلت پیششه بهش برگرد حتی اگه فکر میکنی پَست میزنه بازم ارزشش داره ... ممنون که پای درددلام نشستی و ممنون از راهنماییت
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 شوهرم بهتر بشه اخلاقش و به سلامتی زایمان کنم 🥲🥲 عزیزم مردها اکثرا نزدیک زایمان زنشون تا دو ماه بعدش ؛بدترین ورژن از اخلاق خودشون میگیرن از چیه و چرا ؟نمیدونم واقعا ولی صبوری کن انشالله با دل خوش بچت بغل کنی عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .