2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5230 بازدید | 607 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷ روزه

هیجدهمین  پیامت تو تایپیک من بود ک اونو آرزو کردی 

انشالله صلاحت باشه و برگرده

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
عزیزم انشالله   خودت  هم اون موقع خواب رفته باشی کنار پسرت و وقت نکنی بیای نینی سایت ...

انشالله عزیز

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
همه وسایلاشو دادم بهش ولی پلاکم و کلی چیزای دیگ دستشه ک نداده بهم میگم شاید قراره برگرده دعا کن برام ...

گلم دلت پیشش بود چرا وسایلش پس دادی؟

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
 فکر نمیکنی الان نوبت توهه از دلش در بیاری؟

بد حرف زد خیلی بد بعدش ب خالمم پیام داد کع منم ب اندازع هانیه داغونم گفتم من بی تو خوبم از سر لج ولی میدونه دروغ گفتم 

چیکار کنم هفته دیگ تولدشه

هفته دیگ تولدشه کادوهایی ک براش سفارش دادع بودم اتفاقی فهمیده بود چیان اونارو دارم هنوز هرچی ب ...

اگه دلت پیششه بهش برگرد 

حتی اگه فکر میکنی پَست میزنه بازم ارزشش داره 

چون اینجوری نهایت  تلاشت رو کردی و دلت آرومتره 

کادو تولدشم حتما بهش بده

شوهرم بهتر بشه اخلاقش و به سلامتی زایمان کنم 🥲🥲

عزیزم مردها اکثرا نزدیک زایمان زنشون تا دو ماه بعدش ؛بدترین ورژن از اخلاق خودشون میگیرن 

از چیه و چرا ؟نمیدونم واقعا 

ولی صبوری کن انشالله با دل خوش بچت بغل کنی