2777
2789

من خودم دارم درس میخونم همسرم شغلش آزاده 

در آمدشم بد نیست خوبه 

ولی اصلا انگیزه برای پس انداز و اینجور چیزا ندارم میگم خب 100 تومن جمع کردیم اصلا یک میلیارد جمع کردیم خب ک چی... باهاش نمیشع کاری کرد 

خونه داریم ی واحد پنجاه متری... ی ماشین چينی مدل پایین هم داریم که اتفاقا سالی خدا تومن خرج شه 

ولی همه اینا صدقه سری ارثیه و کمک های پدرم بوده یعنی با تلاش خودمون نبوده با تلاش خودمون نمیشع ب جایی رسید 

یعنی هیچ امیدی ندارم بتونیم مثلا با پول خودمون بریم خونه بزرگتر ماشین بهتر مگر که باز پدرم کمک کنه 

البته پدرم خیلی بهم پول میده 

ده تومن بیست تومن حتی سی تومن میگه جمع بکن ولی من انگیزه براش ندارم همش رو خرج میکنم مانتو ساعت رنگ مو و اینجور چیزا 

خوش به حالت کاش منم همچین بابایی داشتم خدابرات حفظش کنه 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم به لطف پدرم توی خونه ش نشستم و اول زندگی کرایه خونه نمیدم

با پول های پس انداز ماشینمون عوض کردیم

من خانه دارم همسرم کارمنده 

من سعی میکنم همون پول تو جیبی های خودمم پس انداز کنم برای خرید وسایل ضروری خونم یا حتی همین ماشینی که گرفتیم

منتهی من پدرم از دست دادم والا خیلی کمک حالم بود

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
خب خودت میگی که فلان قد . خونه رو عوض کن طلا بخر ماشینو عوض کن پس انداز هیچ وقت ضرر نیست عزیزم

خب مثلا مناسبتی چیزی میشه بابام بهم 5 تومن خب منم اون رو چیزایی که نیاز دارم میگیرم 

حالا اگه بخام پس انداز کنم باید بیام ده سال اون چیزایی که دوست دارم نخرم تا بتونم خونه عوض کنم اونم اگه باز گرون نشه 

اگه من در این حد کمکی داشتم همشو طلا میگرفتم برا رور مبادا یا ماشین خیلی خوبی میگرفتم

طلا حدودا ی چیزایی دارم حدود 300 تومنی طلا دارم منتها ن استفاده میکنم ن چیزی دادم امانت 

خب باید از چیزایی که تو جوونی دوست دارم بگذرم که مثلا ماشین خوب بگیرم 

همون پشتت به پدرت گرمه که پس انداز نمیکنی. 

ببین خیلی خوبه یکی باشع پشتت بهش گرم باشه ولی اینکه بدونی با استقلال‌ خودت ب جایی نمیرسی چشمت باید ب دست یکی دیگه باشع خیلی حس بدیه 

خب مثلا مناسبتی چیزی میشه بابام بهم 5 تومن خب منم اون رو چیزایی که نیاز دارم میگیرم  حالا اگه ...

با این مبالغی که پدر گرامی تون بهت میدن و درآمد نسبتا خوب همسر گه گاهی لازمه تجملاتی نباشیم.حد تعادلو بین پس انداز و چیزایی که دوست داری نگه دار بعدم ببین همیشه که انواع و اقسام اکسسوری و رنگ و اینا نمیشه که دنبال حرف مردم و زندگی تجملاتی نباش ادم همیشه جوون نمیمونه

ببین خیلی خوبه یکی باشع پشتت بهش گرم باشه ولی اینکه بدونی با استقلال‌ خودت ب جایی نمیرسی چشمت باید ب ...

منظورم اینه میدونی جمع نکنی اگه گیر کنی بالاخره از به جایی میرسه. نیازشو حس نمیکنی که دنبالش بدوی. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

درسته گرونی وزندگی سخته اما همین پولایی که پدرت میده کم نیس ده تومان حقوق یه نفره که خانواده وزندگی میگذرونه البته به سختی.هیچی هم جم نکنی میتونی که ماشینتونو عوض کنین.قطره قطره جم گردد وانگهی دریا شود.۱۰.۲۰ بده طلا بعد ماشین بعد چندین ماشین بفروش بزار پول خونت خونه بهتر بگیر شاید سال دیگه نشه اما ده سال دیگه چرا

کاربری دست دونفر