2777
2789
مرسی عزیزم🖤حسرت هم سختهههه خیلییییی من هنو با این سنم رابطه قشنگ پدردختری میبینم میگم کااااش منم ت ...

بمیرم برا دلت

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم روانی میشم بابام دو ماهه رفته دلم تا ابد پیششه قربونش برم

خدا رحمتشون کنه🖤

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عزیزم بارها بخشیدم ولی پدرم در حق منو خواهرم و مادرم بزرگترین ظلم هارو کرد آبرویی برامون نمونده از م ...

چی بگم ان شاءالله خدا به راه راست هدایتشون کنه و بتونن زندگی خوبی رو تشکیل بدن 

امیدوارم که بهترینا برا خواهرت اتفاق بیوفته 

خدایی نکرده پدرتون اعتیاد دارن؟(اگه دوست ندارید و یا حالتون بد میشه جواب ندین که موجب حال بدتون نشم🌹)

عزیزم، خداوند بهتون صبر بده

مرسی همچنین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بمیرم برا دلت

خدانکنه مهربون🥲🥲🥲🥲

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
دقیقا این روزهادوست دارم بیهوش باشم وازدنیا چیزی نفهمم هرسال این موقع دنبال هدیه برای پدرم بودم امسا ...

وای خدا مگه سخت تر از این هم هست، من  وقتی رسیدم، بابامو برده بودن  

چی بگم ان شاءالله خدا به راه راست هدایتشون کنه و بتونن زندگی خوبی رو تشکیل بدن  امیدوارم که به ...

کاش اعتیاد داشت کاااش اونطوری حداقل آبرومون نمیرفت مادرمو طلاق داد رفت با یکی ازدواج کرد گفت بچه پسر میخوام مهریه سنگین انداخت گردنش بعدشم با اونم نساخت کارش کشید دادگاه با بی آبرویی هرچه تمام الانم دوباره یکیو صیغه کرده و کل این ماجرا رو با وقاحت هرچه تمام میشینه تعریف میکنه آبرومونو میبره

چندروز پیش توخواب، اومده بود ببرتم  شاد و شنگول لباس پوشیدم سوار ماشینش شدم رفت سرکوچه نگه داش ...

روحشون غرق نور باشه، حتی از اون عالم هم حواسشون به بچه هاشون هست

دختر بدون بابا، یعنی پوچ

روحشون غرق نور باشه، حتی از اون عالم هم حواسشون به بچه هاشون هست دختر بدون بابا، یعنی پوچ

ممنون عزیزم 

همچنین پدر شما جاشون بهشت باشه 

آره،بابای من عاشق پسرم بود ،بهش دیکته می گفت ،باهاش بازی می کرد 

بیشتر از من به پسرم زنگ میزد 

باباها عشق واقعین،

خدا به دلت آرامش بده♥️

کاش اعتیاد داشت کاااش اونطوری حداقل آبرومون نمیرفت مادرمو طلاق داد رفت با یکی ازدواج کرد گفت بچه پسر ...

ای جانم 

عزیزم آبروی تو ،عفت خودته 

کسیکه تورو با مقیاس پدرت بسنجه،بدون نادونتر از اونی هست که لیاقت سنجش داشته باشه 

تلاش کن خودتو بکشی بالا،اونقدر بالا،که حتی پدرتم حسرت دوریت رو بکشه