سلام دوروز پیش شوهرم بچه رو هل داد خورد، سرش به تیزی ستون داخل خونه که به شکل مربع هست برخورد کرد که غرق خون شد، وقتی رسوندمش بیمارستان چندتا بخیه زدن و پانسمان کردن ،گفتند اگه میتونه چیزی بنوشه مشکلی نیست نیاز به عکس برداری نیست فقط چندساعت نگهش داشتن بعدم مرخص شد ،اما کلی خونریزی کرد خیلی هم گریه میکرد
من شوهرم روانیه یه چیزی مصرف میکنه توهم میزنه چجوری میتونم شکایت کنم و اثبات کنم؟ چون پدرشه بازداشت نمیشه؟ لطفا راهنماییم کنید ممنونم.
برای مصرف اره ولی اگر مشکلی از پدر پیدا نکنن اونقد سخت نی کارشون پدره بچشو کشته دیه دا ...
میتونستن دیه قبول نکنن قصاص بشه ، خودشون دیه قبول کردن
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با یه سرچ ساده بدون این همه علامت سوال متوجه میشدید که پدر اولیای دم هستند و هیچ پدری بعد از قتل بچه اش حکم قصاص نمیگیره ،حتی بابای بابک خرمدین با تکه تکه کردن وجود بچه اش هم حکم قصاص نگرفت