2777
2789

سلام 

من و شوهرم چند ماه پیش نزدیک عروسی دعوامون شد و همه چی بهم خورد تا پای طلاق رفتیم و برگشتیم  و الان مدتی هس که آشتی کردیم

خونمون آماده اس و حتی وسایلامونو خریدیم همه شو 

حتی لباسای عروسی و کلا همه چی از اون موقع مونده

چند ماه دیگه قراره عروسی بگیریم

درسته رابطمون خوبه اما دیگه هیچ ذوقی واسه هیچکدومشون ندارم حتی عروسیم

تمامشون برام خاطره ی تلخی ان بعد آشتی اصلا نخواستم ببینمشون هر کدومشون که میبینم حالم بد میشه

از عروسی هم دیگه خوشم نمیاد نمیدونم چیکار کنم

بگم نمیخوام و اینا هم باز میگن دیونست

و وسایلا و اینا هم نو هستن و راضی نمیشن عوض کنیم 

باز لباسارو خودم میخرم اونارو ميندازم دور

خونه هم که هنوز شوهرم راضی نمیشن از پیش خانوادش بریم

عروسی هم همینطور

من چیکار کنم با این حجم از تلخی و عذاب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
تا قبل عروسی مشکلت از ریشه حل کن وگرنه بعد عروسی این تلخیا دوباره تکرار میشه لباس و خونه و مراسم همه ...

رابطمون خوبه الان

آخه حین خرید وسایل و آماده کردن خونه دعوامون شد بخاطر همین همشون یجوری مایه ی عذابن

2804
مشکلت با شوهرت چی بود؟ اگه دخالت خانواده ها بگو من نزدیک خانوادت زندگی نمیکنم وگرنه دوباره بحث و دع ...

مشکل اصلی که بین خودمون بود قهر های من گیر دادنای اون و اینطور چیزا 

ولی خب خانوادش هم بعدا که فهمیدن شوهرم ناراضین پرش میکردن 

رابطمون خوبه الان آخه حین خرید وسایل و آماده کردن خونه دعوامون شد بخاطر همین همشون یجوری مایه ی عذا ...

گذشت زمان همه چیز درست میکنه تو فقط به فکر رابطتون باش نه وسیله ها.. اگه مطمعنی به ادامه زندگیت دیگه سخت نگیر. فکر و ذهنت خوب کن 

2805
زمان بده بخودت

آخه یکی دوماه دیگه عروسیمونه از الان ناراحتم که چطور میخوام تحمل کنم آخه ما سری قبل حتی لباس عروس هم گرفته بودیم بعدش اونطور شد 

نمیتونم بیشتر بندازم عقب چون باز میترسم دعوامون بشه 

مشکل اصلی که بین خودمون بود قهر های من گیر دادنای اون و اینطور چیزا  ولی خب خانوادش هم بعدا که ...

منم دقیقا هفته قبل عروسی دعوامون شد 

پدرم بهش گفت پاشو برو بیرون از حونه من 

و من نه اون عروسی بهم خوش گذشت نه زندگیم 

سه ساله هروزمون تنش و حرف جداییه 

عروسی میبینم حالم بد میشه از همه چی دلزده شدم 

2801