2777
2789

شهر دورم یه بچه ۱ ساله دارم با شوهری که همیشه سرکاره با رضایت شوهرم رفتم پیش خانوادم اما انگار همین که من میرم پدرشوهرم با شوهرم دعواش میشه که چرا رفته و انقدر زود به زود میره 😑بعد ۶ ماه 

وقتی برگشتم رفتم بهشون سر بزنم بهم کلی حرف زد و گفت کار درستی نمیکنی شوهرتو میزاری و میری میخواستی پیش خانوادت باشی شوهر نمیکردی و کلی حرف دیگه منم گفتم شرایط ما اینطوریه وقتی شوهرم با من نمیاد من مجبورم تنها برم این حقمه و کلی حرف 

خیلی ناراحتم میترسم حرفا و دخالتاش رو رفتار شوهرم تاثیر بزاره نمیدونم باید چیکار کنم 

شما جای من بودید چه رفتاری نشون می‌دادید ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

چه پرو بگو دخترا خودت نیان من یه بار مادر شوهرم اون اوایل بهم گفت گفتم هر وقت دخترها خودت نیمدن خونه ات منم نمیرم دیگه هیچ وقت دخالت نکرد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
2804

درکت میکنم چون من هم از خانواده م دورم . مادر شوهر منم چند بار گفت میری زود برگرد هر چند من هیچ وقت بیشتر از یک هفته نمی‌مونم . خواهر شوهرم دعواش کرد که تو چکار داری به زندگیش ‌‌تو فقط جلوی شوهرت مظلوم باش گریه کن بگو بابات چطور دلش میاد این حرف و بزنه . مگه خواهرای خودت نمی‌رن خونه ی مادرت و . مظلوم نمایی دیگه . به پدر شوهر چیزی نگو که بده میشی ‌‌تو شوهرت رو اینطوری اوکی کن خودش جوابشون رو میده  

می گفتم شوهر کردم اسیری که نگرفتید مسلمون نیستید انسانم نیستید؟ 

شوهرم درکم میکنه امت خانوادش خیلی دخالت میکنن 

باورت میشه تا ۱ شب همیشه شوهرم سرکاره و من با بچم خونه تنها 

اما درک و شعورشون صفر 

مقابله به مثل مگه شوهرت زن گرفتهنباید خونه باباش بره .

به نظرم وقتی میبینی ا زاین چیزا ناراحت میشن یکم سر سنگین رفتار کن یه مدت نرو بگو فکر کردم آدم ازدواج میکنه دیگه نباید با خانوادش رفت و آمد کنه .مگه خریدنت .انقدر کم رفتی همینم برات زیاد میبینن محل نده کار خودتو بکن

2805
2801