2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای باباااا هر شب چن تا تاپیک خودکشی داریم،  دردتون چیه واقعا؟ 

تا دڵ نه سووتێ ده م به ده م، فانی نه بێ سه ر تا قه ده م، په روانه قه د ناگاته شه م، ئاوایه ڕێگه ی عاشقان...

خوب بکشی خودتم بعدش بازم بدبختیه از الان بیشتر . مسلما بدبخت ترین ادم دنیا نیستی همه هم مشکلات دارن جای فکر به خودکشی فکر کن چجوری ایندتو‌درست کنی . دنیا هزار بار نقش عوض میکنه خدارو چه دیدی شاید سال بعدت ۳۶۰ درجه فرق کرد با الان

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

میگن ما ادما وقتی ب دنیا میایم خدا دوتا زندگی رو بهمون نشون میده ما خودمون انتخاب میکنیم ک کدومو داشته باشی.ب این فکر کن که تو هنوز دلیل انتخاب این زندگیو ندیدی ی قسمتیش بوده ک ت بخاطرش اومدی و این زندگیو انتخاب کردی حیفه کلی چیز قشنگو حس خوبو تجربه نکرده بخای بری.هنوز کلی چیز مونده ک بخای بشون برسیو حالتو خوب کنن.ب خودت بیا ت قوی تر از این حرفایی دختر

خواهشا شوخی و خنده رو بزارید کنار یه راه بهم بگید..واقعا دارم میگم ..

خوردن قرص.باز گذاشتن گاز.زدن شاهرگ.اون پشت پات هم بزنی خونش بند نمیاد میمیری.انداختن از ساختمان.دار زدن.

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
خوب بکشی خودتم بعدش بازم بدبختیه از الان بیشتر . مسلما بدبخت ترین ادم دنیا نیستی همه هم مشکلات دارن ...

حرفاتون کاملا درسته ولی 360 درجه فرق کنه، دقیقا میشه همین حالتی که الان داره ها  از این به بعد بگو 180 درجه

تا دڵ نه سووتێ ده م به ده م، فانی نه بێ سه ر تا قه ده م، په روانه قه د ناگاته شه م، ئاوایه ڕێگه ی عاشقان...
حرفاتون کاملا درسته ولی 360 درجه فرق کنه، دقیقا میشه همین حالتی که الان داره ها    از این ...

واااااایییی 😂😂😂😂😂 واایییییی 😂😂😂😂😂😂 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
2810