عزیزم من ۳۵ ۳۶ هفته ام میخوام آمپول بزنم یهو جنین یه تکون میخوره بعد انگار تند تند نفس میکشه شکمم تکون میخوره خیلی نگرانم از اینکه میترسه بعد میزنم تو پاهام بنظرت تاثیری داره یا نه اخه نوشته فقط به شکم تزریق کنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من ۳۵ ۳۶ هفته ام میخوام آمپول بزنم یهو جنین یه تکون میخوره بعد انگار تند تند نفس میکشه شکمم تک ...
هر جا راحتتری بزن اگه کسی میتونه برات تزریق کنه تو بازو دردش کمتره خودتم جلوی آیینه میتونی...الهی تو شکم سخته من ماه های اول تو شکم میزدم دیگه از ۵ به بعد کشالهی رانم میزدم یا اگه کسی بود تو بازو
کجای بازو بزنم خوبه ؟ من اکثرا تو شکمم زدم کمی تو پاهام اما بخاطر اثرش ترسیدم و بیشتر زدم به ...
عزیزم همون جایی که واکسن زدن هر دو دست خوبه ی بار این دست ی بار اون دست..کشاله ی رانم من تقریبا پسرم سه سالشه الان شاید تا ۶ ماه بعد از زایمانمم ی کم کبودیش مونده بود ولی رفت نگران لکش نباش میره دور ناف بنظرم شکم بزرگ باشه هم سخته هم خب ی استرسی میاره بچه هم میفهمه میترسه