2777
2789
سلام من تا آخر بارداری می زدم

عزیزم من ۳۵ ۳۶ هفته ام میخوام آمپول بزنم یهو جنین یه تکون میخوره بعد انگار تند تند نفس میکشه شکمم تکون میخوره خیلی نگرانم از اینکه میترسه بعد میزنم تو پاهام بنظرت تاثیری داره یا نه اخه نوشته فقط به شکم تزریق کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من ۳۵ ۳۶ هفته ام میخوام آمپول بزنم یهو جنین یه تکون میخوره بعد انگار تند تند نفس میکشه شکمم تک ...

هر جا راحتتری بزن اگه کسی میتونه برات تزریق کنه تو بازو دردش کمتره خودتم جلوی آیینه میتونی...الهی تو شکم سخته من ماه های اول تو شکم میزدم دیگه از ۵ به بعد کشالهی رانم میزدم یا اگه کسی بود تو بازو

هر جا راحتتری بزن اگه کسی میتونه برات تزریق کنه تو بازو دردش کمتره خودتم جلوی آیینه میتونی...الهی تو ...

کجای بازو بزنم خوبه ؟ 

من اکثرا تو شکمم زدم کمی تو پاهام اما بخاطر اثرش ترسیدم و بیشتر زدم به شکم 

اما هربار میزنم یجوری تکون میخوره بعد تند تند شکمم میزنه مثل حالتی که تند تند نفس میکشیم انقدر ناراحت میشم از اینکه حس میکنه میترسه 😕

سلام من استفاده کردم واسه هردو بچه هام سوالتون چیه

عزیزم من بخاطر تاثیرش تو شکمم میزدم کمتر تو پاهام 

اما جنینم حس میکنه و تکون میخوره بعد مثل تندتند نفس کشیدن شکمم تکون میخوره از اینکه میترسه ناراحتم 

الان تو پاهام میزنم میخواستم بدونم تاثیر داره یا نه اخه نوشته فقط شکم تزریق کنید ؟

کجای بازو بزنم خوبه ؟  من اکثرا تو شکمم زدم کمی تو پاهام اما بخاطر اثرش ترسیدم و بیشتر زدم به ...

عزیزم همون جایی که واکسن زدن هر دو دست خوبه ی بار این دست ی بار اون دست..کشاله ی رانم من تقریبا پسرم سه سالشه الان شاید تا ۶ ماه بعد از زایمانمم ی کم کبودیش مونده بود ولی رفت نگران لکش نباش میره دور ناف بنظرم شکم بزرگ باشه هم سخته هم خب ی استرسی میاره بچه هم میفهمه میترسه

من تو بازو میزدم کاش از دکترت میپرسیدی

فردا پیام میدم بهشون حتما 

من اکثرا شکمم زدم انقدر کبوده دورنافم که نگو 🥺 دلم برای بچه میسوزه که این اواخر میترسه 

الان تو پاهام میزنم اما میترسم تاثیرش کم باشه

2810