2777
2789
عنوان

غذا نخوردن کودک 11 ماهه

1396 بازدید | 15 پست

خانوما یه هفته است پسرم هیچی نمیخوره فقط شیر می خوره 

قاشق رو که می بینه دهنشو قفل می کنه هرچی دوس داره درست می کنم تنوع می دم بازم هیچ فایده ای نداره تجربه مشابه دارین؟

عزیزم میشه بگی چ غذاهای براش میپزی منم مشکل تورو دارم

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه زمونی اینجورمیشن

باید سرشو گرم‌کنی ببربالکن ببر کنارپنجره

بعداسباب بازیاشو بده بازی کنه سرگرم شه میخوره 

دختر منم غذاببینه فرارمیکنه ولی خب میدونم دیگع باید چطوری بهش بدم اسباب بازی میدم بازی میکنه غذاشومیدم یا میبرمش بالکن میدم

طُ» بزرگترین هدیه خدا توزندگیمونی👨‍👩‍👧❤
به زور بهش نده.دیدی نمیخوره غذا رو بردار و ولش کن.بذار خودش گرسنه میشه میاد میخوره.اگر به زور بهش بد ...

اصلا انگار گرسنه نمی شه امروز تا عصر کاریش نداشتم غذا خواستم بدم دیدم نخورد بی خیال شدم عصر غذا گذاشتم جلوش خودش دو سه تیکه خورد بعد شروع کرد بازی کردن با غذا ودیگه نخورد 

خیلی غصه می خورم واقعا دیگه موندم

اصلا انگار گرسنه نمی شه امروز تا عصر کاریش نداشتم غذا خواستم بدم دیدم نخورد بی خیال شدم عصر غذا گذاش ...

عیبی نداره اهمیت نده.بین روز بهش چیزی نده تا گرسنه بشه.غذاش رو هم بذار خودش بخوره.اگر ببینه حساسی دیگه کلا نمیخوره

بچه ها یه زمونی اینجورمیشن باید سرشو گرم‌کنی ببربالکن ببر کنارپنجره بعداسباب بازیاشو بده بازی کنه ...

آره تا همین یه هفته پیش اینجوری غذا می دادم ولی الان دستمو خونده زیر چشمی نگاه می کنه قاشقو که می بینه فوری کیپ می کنه دهنشو 

آره تا همین یه هفته پیش اینجوری غذا می دادم ولی الان دستمو خونده زیر چشمی نگاه می کنه قاشقو که می بی ...

نزار بشقاب ایناروببینه

بخندونش دهنشو بازکرد فوری غذاروببر دهنش وبعد تشویقش کن

براش شعربخون 

طُ» بزرگترین هدیه خدا توزندگیمونی👨‍👩‍👧❤