2777
2789
عنوان

حاضرید ۳ تومن خرج تولد کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 84 پست
دوره ی ما با الان فرق داره الان بچه میبینه دوستاش تولدای پر رنگ و لعاب میگیرن دلش میخواد قطعا  ...

هر پول کلانی مثلا یک میلیارد فکر میکنید از چی تشکیل شده؟از کنار هم قرار گرفتن هزار تومنی ها

سه تومن رو بی ارزش بدونید پس به زندگی کارگریتون ادامه بدید چون هیچ موقع نمیتونید پیشرفت مالی و اقتصادی داشته باشید

ذهنیت و اخلاق و پیش زمینه فکری یه بچه رو اول خانواده تشکیل میده نه دوستاش

هر زمانی تجملات خودش رو داشته و داره ربطی نداره

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
چند سالشه ؟ پسر من یکساله اش بود چون چیزی از مهمونی نمیدونست اینکارو کردیم ولی اگه بزرگه و دوست داره ...

ما مذهبی هستیم کلا رقص و آهنگ و اینا نداریم.

منم سالهای پیش بالا ۱۰ تومن خرجش میشد ولی امسال یه مدلی مدنظرمه که انقدر خرجش میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزرگ شدن تا بزرگ شدن داریم

مگه ما عیبی تو بزرگ شدنمون هست؟؟

از پدر مادرم خیلی ممنونم که از بچگی یادم دادن چجوری رو پای خودم وایستم و به استقلال و پیشرفت مالی برسم

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
هر پول کلانی مثلا یک میلیارد فکر میکنید از چی تشکیل شده؟از کنار هم قرار گرفتن هزار تومنی ها  س ...

حرفاتونو من قبول ندارم.

به این میگن خساست.

بچه خرج کردن میخواد تولد هم واجبه.

مثل مورچه فقط جمع کنی و حالی از زندگیت نبری و پیر شی و پولدار.خب که چی؟؟؟؟

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
هر پول کلانی مثلا یک میلیارد فکر میکنید از چی تشکیل شده؟از کنار هم قرار گرفتن هزار تومنی ها  س ...

اونی که باید به زندگی کارگری ادامه بده و هزار تومن هزار تومن رو هم بذاره شمایی 

ولی اینو بدون وقتی به پول زیاد میرسی که هیچ لذتی از زندگیت نبردی و پر از کمبودی 

خوبه که هیچوقت پدر نشی چون اون بچه پر از خلا بزرگ میشه با ذهنیتی که داری

ما کارگر نیستیم !

اتفاقا همسرم پست خوبی داره تو اداره ولی امسال قسطهامون بیشتر شده

واقعا تجملاتی هم در کار نبست.

فقط هدیه کلا پول رو برای بچه مناسب نمیدونیم

آها

خب میگی پارسال تولد گرفتین و امسال هم که قسط هاتون زیاده. به نظر من واجب نیس تولد بزرگ بگیرین و تو بدهی و دردسر و قسط بیفتین

میشه با یه تولد کوچیک و دورهمی خانوادگی جمعش کرد

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من که همیشه برام تولد گرفتن و خاطره خوبش باهام مونده تازه با اینکه وضع پدر و مادرم اون موقع نسبت به ...

پس بگیرید ان شا الله خوش بگذره به همتون

من فقط نظر دادم همین

اگه ناراحت شدین معذرت

مگه ما عیبی تو بزرگ شدنمون هست؟؟

مگه ما شما رو‌میشناسیم؟؟؟ شایدم عیبی دارین یا ندارین.

ما هم نمیگیم تولد نگیریم بچه عیب دار میشه اما از لحاظ روحی و اعتماد به نفس بچه تولد گرفتن خوبه.

ووقتی میتونی بگیری حتما بگیر

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

ببین شما داری فقط ب اینده فکر میکنی 

پس زندگی الان چی؟؟؟ 

وقتی ب اون اینده ی ایده ال برسی مطمئن باش اینچیزا دیگه برات ذوق نداره دیگه

حرفاتونو من قبول ندارم. به این میگن خساست. بچه خرج کردن میخواد تولد هم واجبه. مثل مورچه فقط جمع ک ...

هرطور راحتید

منم نگفتم نگیرید تو ذوق بچه بزنید گفتم یه کیک که خودتون درست کنید و یه چند کیلو میوه هم میشه کمتر خرج کرد همین