2777
2789
عنوان

شما اگه در ملع عام ببینین یکی عورت نمایی میکنه چی کار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29542 بازدید | 168 پست

یاد یه قضیه ای افتادم،چندین سال پیش یک پیرمرد خیلی پیر و س ک س ی بود تو منطقه ما که می‌نشست دم در مسجد و شلوارشو از عمد ناحیه خشتکشو پاره کرده بود دستش هم همیشه آماده باش تو خ ش تکش بود هر زن و دختری که گذری رد میشدن آلت چروکیدشو در میآورد یواشکی.نمیدونم خدابیامرز چه هدفی داشت منم از دیدن این صحنه بی نصیب نمودم😅

من و دختر خالم حدود ۱۲ یا ۱۳ سالمون بود .داییم تازه ماشین گرفته بود ما هم رفتیم تو کوچه ببینیمش.یه مردی که البته نمیشه گفت مرد ، مرد نما بود.اوند حلو ما ادرس بپزسه مثلا چیزشو دراورد با دستش هی اینور اون ور مبکرد.من و دخترخالم خیلی ترسیدیم و فرار کردیم کثافت اشغال ولی تا مدتها ذهنمون درگیرش بود .چون اولین بار بود همچین چیزی میدیدیم.

خیلی حس بدیه.

بی پدر چیز نبود چیییییییزززززززززززززززز بودا🤣🤣😐💩

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی اوضاع خرابه  خیلییییی  قبلا که میگم اتفاق افتاده بود اونا تو ماشین بودن یعنی باز ان ...

میدونه چیه الان که خوب فکر میکنم میگم بابا خودم به جهنم نمیشه کاری کنم ب ای خودم اما ترس اینکه بچهام مسخوان چطوری توی این دنیای بی رحم دووم بیارن دیوونم میکنه

اتفاقا الآن داشتم تو اون یکی تایپک میگفتم یه بار برام پیش اومد خداروشکر عینکی بودم عینکم نزده بودم ص ...

اره یه اختلاله ولی ناشی از کم داشتن نیست 

یه داستان اینجا خونده بودم شوهر خانمه اختلال عورت نمایی داشت و کارشون به جدایی رسیده بود مرده کارمند بود و ظاهر موجهی داشت 

این نکبت هم من تو همون کسری از ثانیه که دیدم به خل و چل و نمیموند

ی روز صبح می رفتم نانوایی ی ماسینی از کنارم رد شد چند قدم اون ور تر پارک کرد دیدم داره پیاده میشه فکر کردم داره میره خونش وقتی پیاده شد از کمر به پایین لخت مادر راد بود از ترس دویدم به عقب از ابن موقع میترسم برم نانوایی خدا از شون نگذره 

وقتی بانوان عزیز سینه ها رو میندازن بیرون مردا هم دلشون میخواد دیگه...تازه بدن خودشه دوست داشته مگه ...

از طرف حرف زدنت مشخصه یه مرد مریضی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وقتی بانوان عزیز سینه ها رو میندازن بیرون مردا هم دلشون میخواد دیگه...تازه بدن خودشه دوست داشته مگه ...

زلیخا جان کجا خانوما سینه هاشونو میندازن بیرون ؟

چرا از هر چیزی یه برداشت دور میکنید ؟ این موارد بیماری جنسیه چرا با مقایسه ی اشتباه میخواید بیماری جنسی رو عادی سازی کنید ؟

در مسیر... 🌱

منم ی بار از داشتم رد میشدم تو کوچه یهو‌ ی موتوری بی ... همه چیز با دست زد باید ببهشید ب باس نم و..گازشو‌گرفت رفتتت☹️منم نمیتونستم کاری  کنم ولی تاااا میتونستم فوشش دادم ولی خیییلیییی آتیش گرفتم چرا پیاده‌نبود تا داد و هوار میکردم همه میریختن بیروت میگرفتن تاااا جایی ک میخورد کتکش میزدن هنوزم ک هنوزه خیلی ساله از اون ماجرا میگذره ولی من واقعاااا روحم جسمم. در عذابه🤧🤧😨خدااا لعنتشون كنه الهی همچین بیشرفایی رو خدا ریششونو ناااابود کنه ب حق همین ساعت و همین روز ...😖ک امنیت نذاشتن واسه جامعه وقتی هم راه میری باید با ترس و لرز قدم برداری..

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
 چرااونوقت ؟اون آدم مریض فردابرای یه دختربچه مزاحمت ایجاد کرد چی

دوست عزیز اون فرد بیماره شما هرکاری کنید اون کار خودشو‌میکنه

من میگم چرا این همه عکس العمل و خشم؟؟؟؟

میدونه چیه الان که خوب فکر میکنم میگم بابا خودم به جهنم نمیشه کاری کنم ب ای خودم اما ترس اینکه بچهام ...

عزیزم به خدا توکل کن 

چون نمیشه جامعه رو ما درست کنیم. فقط باید بهشون یاد بدیم که در مواجهه با این بیمارا چی کار کنن