2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته۳۶

74 بازدید | 11 پست

سلام دوستان لطفا هرکی میتونه جواب بده

من تو هفته۳۶ بارداری ام ینی تازه شدم ۳۶ 

بعد۱۵روز رابطه داشتم البته طولانی هم نبود خیلی مواظب بودم

ولی درکل ی مدته عضلات واژنم و زیر دلم درد میکنه نمیتونم راحت تکون بخورم امشبم بعد رابطه دیدم دستمالم صورتی شده انگار خون و اب قاطی شده باشه استرس گرفتم هی فکرمیکنم دلم درد میکنه زایمان میکنم ...لکه بینی مشکلی داره؟؟؟کسی بوده اینجوری شده باشه؟؟؟؟لطفا زود جواب بدید هرکی میبینه

نوار بزارید اگر به نوار پس نداد تا دو ساعت دیگه مشکلی نداره و اگر انقباض نداری مشکلی نیست اگر خون شد حتما به دکتر مراجعه کن یا انقباض داشتی

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوار بزارید اگر به نوار پس نداد تا دو ساعت دیگه مشکلی نداره و اگر انقباض نداری مشکلی نیست اگر خون شد ...

با دستمال چک کردم خداروشکر لکه ای ندیدم دیگه ولی ی لحظه زیر دلم درد میگیره در حد چن ثانیه ی کوچولو تیر میکشه باز خوب میشه...

الانم مشکلی نیست تا فردا بیشتر شد برو

الدن لکه ندیدم فقط همون دستمالای اول اونجوری بود...الان نمیدونم بخاطر وسواس و استرسه ک توهم زدم با واقعا دلم تیر میکشه و ول میکنه

الدن لکه ندیدم فقط همون دستمالای اول اونجوری بود...الان نمیدونم بخاطر وسواس و استرسه ک توهم زدم با و ...

ای بابا 

منم همین داستان دارم 

نمی فهمم دیگه درد دارم یا انقباض یا فقط توهمه اینقدر درد داشتم این مدت که حس میکنم بدنم نمی تونه درد رو درک کنه درست 

اگر دیدی دردات که میگیره زیاد شد پاشو برو بیمارستان تا چک کنه و آن اس تی بگیره که انقباض نداشته باشی 

ای بابا  منم همین داستان دارم  نمی فهمم دیگه درد دارم یا انقباض یا فقط توهمه اینقدر درد ...

منم بس کمر درد و دل درد داشتم نمیدونم مث همیشه اس یا انقباضه چیه دارم دیوونه میشم...اگ تا فردا همینجوری بودیم حتما میرم چک میکنم...بچمم خیلی تکون میخوره هی ضربه میزنه