monoro مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 22 عنوان کراش وضعیت 64 بازدید | 6 پست چی بزارم وضعیتمکه کراشم ریپ بزنه یا پا بده ؟ 1402/10/26 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naz_khanoom عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 974 استوری بزاری و نگاه کنه و نظر بده و اینا زیاد جوابگو نیستنسبت به حسی که بش داری بهش بگو اگه خدا بخواد میشه😁 تو یه تیکه از وجود من شدی❤️🌙بعد از اومدنت تازه من فهمیدم معنی واقعی عشق و دوست داشتن رو پسر کوچولوی من🧒🏻💗🥺..
monoro مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 22 استوری بزاری و نگاه کنه و نظر بده و اینا زیاد جوابگو نیست نسبت به حسی که بش داری بهش بگو اگه خدا بخ ... میترسم رد کنه یا بلاکم کنه 🥺🥲🥲
naz_khanoom عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 974 میترسم رد کنه یا بلاکم کنه 🥺🥲🥲 خب اینطوری که تو بلاتکلیفی قرار گرفتیالان بلاک نیستی ولی پیام نمیده و براش مثل غریبه ای خوبه؟پیام نمیده یا اینکه بلاک کنه باهم فرقی نداره که گل بگو شاید خدا خواست و شد تو یه تیکه از وجود من شدی❤️🌙بعد از اومدنت تازه من فهمیدم معنی واقعی عشق و دوست داشتن رو پسر کوچولوی من🧒🏻💗🥺..
monoro مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 22 خب اینطوری که تو بلاتکلیفی قرار گرفتی الان بلاک نیستی ولی پیام نمیده و براش مثل غریبه ای خوبه؟ پیا ... وضعیتاش رو ریپ میزنم بهم جواب میده ولی اینکه بخوام بهش بگم میترسم همین دوستی که دارمم از دست بدم 🥲تازه فامیل هم هست 💔
naz_khanoom عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 974 وضعیتاش رو ریپ میزنم بهم جواب میده ولی اینکه بخوام بهش بگم میترسم همین دوستی که دارمم از دست بدم 🥲 ... اره ولی با پیامای موقع دوستی فرق دارهاوه اینکه فامیله کاملا دارکش کرد😶حسم میگه بیخیالش شووو یا شایدم خدا خواستو اومد خودش بهت گفت اونم روت کراشه تو یه تیکه از وجود من شدی❤️🌙بعد از اومدنت تازه من فهمیدم معنی واقعی عشق و دوست داشتن رو پسر کوچولوی من🧒🏻💗🥺..