2777
2789

خیلی زیاد بشدتب بهم‌وابسته بودن سنی نداشت بابام ۲ماه فوت شده حالم بده داغونم غصه نبودنش دلتنگیش ی طرف غصه مامانم ک پیرشد شکسته شد اصن خوب نیست حالش ی طرف😭😭😭امروز گفتم بیاد خونمون بزور فقط مث غریبه ها انقد معذب ناهارش ک‌خورد زود رفت میدونم چه عذابی میکشه تنهایی😭😭از وقتی رفته حالم‌از همه چی‌بهم‌میخوره دست چپم‌بی حس شد دیگه کاش من میردم مامانم اینجوری تنها نمیشد خیلی عذاب میرم‌خونش میبینم ی لیوان گذاشته با چای کیسه ای میگه دیگه تنهای حوصلم‌نمیکشه چای دم‌کنم غذا درست نمیکنه هرچی باشه میخوره😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
روحش شاد

😭🥀🥀

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم روح پدرتون شاد  چقدر ناراحت شدم برای جفت تون انشاالله خدا بهتون صبر بده  خودت حواست به مادرت باشه هروز پیشش باش تنهاش نزار مثل یه خواهرکنارش باش نزار تنهایی اذیتش کنه اینجوری حال خودت هم بهتر میشه 

روح پدرتون تو آرامش ابدی عزیزم گذر زمان مادرت بهتر میکنه شما هم غصه نخور و سعی کن آرامش خودت حفظ ک ...

دارم داغون میشم مامانم رفت کلی باشوهرم دعواکردم گفتم شاید تو‌انقدساکت بودی معذب شد نمیدونم فقط حالم داغون کاش نمیگفتم‌بیاد ک‌اینجوری رفتنش عذابم داد😭😭😭

عزیزم روح پدرتون شاد  چقدر ناراحت شدم برای جفت تون انشاالله خدا بهتون صبر بده  خودت حواست ...

همش پیشش میرم بدبختی هم‌امتحانانم شروع شده هم بچم‌ابله مرغون گرفته یمدت نمیتونم برم بیرون‌از خونه😭😭😭

دارم دق میکنم هی میگم‌ میدونم میمردم من ولی کاش دورازجون مامانم جفتشون‌میرفتن ک مامانم انقد دوری پیرش نکنه بخدا همین دوماه قشنگ چندسال شکسته شده صورتش جونشون بهم‌وصل بود😭😭😭

دارم داغون میشم مامانم رفت کلی باشوهرم دعواکردم گفتم شاید تو‌انقدساکت بودی معذب شد نمیدونم فقط حالم ...

عزیزم با شوهرت دعوا نکن

گلم مادرت خودش زندگی مستقل خودش داره

باید خونه خودش آرامش بیشتری داره

صبر کن مادرت درس میشه 

شما خودت اذیت نکن

فقط باید زمان بگذره 

خوب هر روز عصر بخصوص برو پیشش، ان‌شاءالله خدا پدرتون رو بیامرزه و مادرتون هم آرامش وارد زندگیش شه ما ...

خیلی سخته چرا اینجوری سخت میشه زندگی😭😭😭

میرم ولی هرروز واقعا نمیشه بچه مدرسه دارم دانشجوام باردارم😭

خیلی سخته چرا اینجوری سخت میشه زندگی😭😭😭 میرم ولی هرروز واقعا نمیشه بچه مدرسه دارم دانشجوام باردا ...

اره واقعا همه مشکل دارن هیچ جا آسایش و آرامش نیست اما چه میشه ایشون هم کم کم عادت می کنن کاش بتونن خودشون رو سرگرم‌کنن مادر منم وقتی میاد خونه ما مثل بچه مدرسه ای ها میشینه زنگش بخوره بره خونه حتی راحت تکیه نمیدهذفقط منتظره بره خونه