2777
2789

نه طبیعی نیست اگر مثل درد پریود 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مدام درد پریودی دارم با خونریزی رفتم سنو گفتن هماتوم نیس.جنین هم بود.نمیدونم جنه

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

حتما برو متخصص زنان بهت قرص میدن برای دردات و احتمال شیاف همه بستگی به شرایطتت داره 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
من مدام درد پریودی دارم با خونریزی رفتم سنو گفتن هماتوم نیس.جنین هم بود.نمیدونم جنه

هماتوم من داشتم درد نداره اصلا فقط خونریزی 

بهت قرص نداد برای دردت ؟ 

هماتوم من داشتم درد نداره اصلا فقط خونریزی  بهت قرص نداد برای دردت ؟

چرا روزی ۲بار دارم شیاف میزارم اثرنداره

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
ممنونم عزیزم

فدات ایشالا مشکلت رفع بشه وبارداری سلامت طی کنی