2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر من کسی که با کمترین هزینه زیباترین هارو میخره و دانش و آگاهی داره در مورد مد و رنگ و طرح

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

نوع پوشش و نوع ادبیات

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
بیشتر ببینید
از نظر من کسی که با کمترین هزینه زیباترین هارو میخره و دانش و آگاهی داره در مورد مد و رنگ و طرح

اینم هست.قبول دارم.غذای خوشمزه هم جزو سلیقه ست.دیگه چی بازم بگین...😊

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یعنی همه چیش به دل میشینه طرز لباس پوشیدنش چیدمان خونه طرز سفره انداختن پذیرایی کردنش  همش قشن ...

بله.ممنون.خب دیگه چی؟شمام باسلیقه این؟خیلی ها به تمیز بودن هم میگن باسلیقه ست.خب سلیقه جداست.تمیزی هم جدا

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

میگن فلانی خیلی باسلیقه ست رفتیم خونشون تمیزه تمیز بود.خب این که میشه تمیزی بنظرم😊

ن یعنی اینکه میدونه وسیله ها رو چطور تو خونه بچینه سلیقه ی خونه داریش خوبع 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اینم هست.قبول دارم.غذای خوشمزه هم جزو سلیقه ست.دیگه چی بازم بگین...😊

غذا به نظر من سلیقه ای نیست بیشتر به طبع و مزاج طرف بستگی داره که به چی کشش داشته باشه ولی دیزاین غذا موقع سرو به سلیقه هست 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.