2777
2789

سلام سلااممم ♥️ 

وای ۳۵ هفته شدم استرس دارم 😞

تو لیست زیر چی کمه چی زیاد ؟ چی ببرم چی نبرم ؟ چند دست لباس ببرم ؟ 

برای خودم : لباس زیر ، پوشک بهداشتی، لباس راحت برای بعد ترخیص ، دمپایی ، شانه و مسواک ، حوله ، دستمال کاغذی ، کاور توالت فرنگی ، پد سینه ، شیردوش 

برای نوزاد : یه دست لباس بیمارستانی ، پتو قنداقی ، شیشه ، شیرخشک ، پوشک سایز ۱ ، زیر انداز تعویض ، فلاسک آب ، دستمال دست و صورت  

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیشه شیر لازم نیست عزیز دهن بچه یک روزه شیشه نمیتونی بذاری همون بیمارستان سورنگ مخصوص میدن با خودت بیار خونه تا چند روز که شیرت بیاد با همون بهش شیر خشک بده دستمال و اینا هم خودشون میدن اگر بیمارستان دولتی نباشه حالا میخوای یه بسته کوچیک ببر 

یه مقدار خوراکی میوه خشک خرما چای کیسه‌ای نسکافه از اینجور چیزها هم بردار آلوی خیس خورده برای بعد زایمان 

یک دست لباس خوشگل برای نوزاد که موقع ترخیص تنش کنی و کیف لوازم آرایشت اگر تو خونه مهمون منتظره و مراسم اسفند و قربونی دارید

مبارک باشه عزیزم ایشالله به سلامتی بغلش کنی تجربه‌ای ای ندارم 😞🥺

ممنونم گلم انشالله که خدا قسمت کنه و به موقع اش تجربه کنی ♥️ 

برای منم دعا کن سلامت باشه خیلی سختی کشیدم 🥺

یه شلوار راحتی هم ببر و یه روسری

خرما

یه پتو نازکم بردار برا نی نی،شیردهی یا اگه گرم شد استفاده کن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2810