2777
2789
عنوان

سر و صدای آزاردهنده بچه طبقه بالایی

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 55 پست

عزیزم منم کارمندم و ساعت پنج و شش میرسم خونه اما حساسیتی رو سر و صدای بچه همسایه ندارم چون اون ساعت واقعا ساعت استراحت نیست در واقع ما ساعت کاریمون ناجوره. 

ساعت استراحت از  ۱۰ شب هست که اون موقع میتونید معترض بشید و ظهرها تا ساعت ۴.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم تجربه بچه کوچیک دارید یا نه 

ولی بچه زیر سن مدرسه رو واقعا نمیشه کنترل کرد 

مخصوصا الان که فصل سرماست بیرون هم نمیشه رفت

از ساعت ده به بعد حق با شماست 

خانواده باید طول روز انقدر بچه رو خسته کنه که دیگه اون ساعت بخوابه 

ولی تا قبلش به نظرم مدارا کنید یا اگه قصد تذکر دارید با زبون نرم صحبت کنید

زندگی اپارتمانی این سختی هارو داره متاسفانه 

تازه همسایه من خانه داره تمام روز خوابه و شب ساعت ۱۱ یادش میاد جارو برقی بکشه . اینو بهش تذکر دادم ولی اگه ساعت ۷ یا ۸ بخوان سر و صدا کنن واقعا حق اعتراض ندارم اونا هم آدمن و وظیفه ندارن زندگیشونو با شرایط ما وفق بدن .

فقط قانونی که همه جا هست رو باید رعایت کنن که مثلا ۱۰ شب به بعد آرامش باشه.

اسی جان صددرصد حق داری ولی بچه‌ها خیلی اذیت کار شدن دختر خوده من میره پشت مبل مبل رو میکشه جلو بعد م ...

این بچه هم همینکارو میکنه ولی دو ساعت.هی رو مخ میره این مبل و صندلی رو کشیدن

منتهی چون ما در طول روز نیستیم برامون اهمیت نداشت 

الانم گفتیم تا ده شب بیداریم مشکلی نیست 

دیگه ده شب به بعد مراعات کنید بهشون برخورده

طبقه بالایی ما هم یورتمه میرن تا نصف شب یهو ساعت ۱۲ شب تو سالن وسیله سنگین دارن میکشن رو زمین صدای قژژژژ میاد تو اتاق خوابم که میخوابیم تا نصف شب صدای بلند تی وی نه تو حال میشه خوابید نه اتاق خواب انقدرم سروصدای حرف زدنشون میاد عاجز شدیم بعضیا نمیدونم فرهنگ اپارتمان نشینی ندارن چرا میان تو اپارتمان

ما خودمون دوتا بچه داریم ساعت ۱۰ شب بع بعد با نوک پا راه میرن صدا ازشون درنیاد

عزیزم تایمای استراحت همسایه ها با چیزای دیگه سرگرمش کن.گناه دارن مردم.

همین کاررو میکنم الان همش میگم برم بهشون بگم معدرت خواهی کنم 

بغلیها رو همش میگم ببخشید صداش میاد میگن اتفاقا ما خوشمون میاد تا دیر صداش میاد میگیم چرا اینقدر خوابیده پاشه بخنده تا ما با صدای خندش ذوق کنیم

این بچه هم همینکارو میکنه ولی دو ساعت.هی رو مخ میره این مبل و صندلی رو کشیدن منتهی چون ما در طول رو ...

اینجا واقعا مقصر اون مادربزرگ پدر بزرگه هستن باید شما رو درک کنن ببین میتونی مامان بابای بچه رو گیر بیارید به اونا بگید شاید فرجی شد

نمی دونم تجربه بچه کوچیک دارید یا نه  ولی بچه زیر سن مدرسه رو واقعا نمیشه کنترل کرد  مخص ...

منم میدونم بچه کنترلش سخته.بخاطر همین میگم تا ده شب که بیداریم مشکلی نیست.ده به بعد واقعا آزاردهنده ان