2777
2789
عنوان

بچه ها میشه این عکس رو ببینید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 26 پست
عزیزم من خودم بی بی چکم منفی بودولی ازمایش خون مثبت شدحتماازمایش خون بده شایدم بدنت تغییرات هورمونی ...

منفی منفی شد؟؟؟؟چند روز بعدش آزمایش دادین؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکرت
خیرررر. ولی سه فرزنددارم و کلی ازین آزمایشگاهها و سونوگرافی ها و.... من رو بهتر از شما و دکترها میدو ...

شما مطمئنید از یه خانم با شرایط بنده اطلاعتون بیشتره!؟ 

با داشتن سه فرزند هم قطعا اطلاعات آدم به جایی نمیرسه که خودشو بالاتر از پزشک بدونه!!! 

به هر حال، موفق باشید 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید مرخصی بگیرم 

گلم دکتر برات آزمایش اورژانسی بنویسه حدودا دوساعته بهت جواب میدن

ناشتا بودن هم لازم نیست

ان‌شاءالله بهترین‌ها برات رقم بخوره💚✨

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
اره دوفاستون خوردم این قرص اینجوری میکنه؟

نمیدونم والا من اولین باره میشم من چهار ساله که دارم میخورم هیچوقت اینطور نشدم چند مین باره میخوری ؟؟؟امیدوارم باردار باشیم 🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکرت
علازم داشتی عزیزم؟ چندروز از پریودت گذشته بود؟

نه عزیزهیچ علائمی نداشتم فقط ده روزازپریودیم گذشته بودخداروشکرسربارداریم نه حالت تهوع نه دردهیچی نداشتم غذاهمچی میخوردم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
اره عزیزمنفی بوددوروزبعدبی بی ازمایش دادم مثبت شد

مبشه واسه منم دعا کنی منم مثبت بشه بخدا از بس گریه کردم چشام درد گرفت 🥺😔انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکرت
مبشه واسه منم دعا کنی منم مثبت بشه بخدا از بس گریه کردم چشام درد گرفت 🥺😔انشاالله حاجت روا بشی عزیز ...

حتماعزیزم ایشاالله دامنت سبزمیشه خدابهت یه بچه سالم وصالح میدی چشات ازشدت شوق فقط اشک بیاد

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....