2777
2789

مگه خامه بده نوش جونش 

نیمرو دوست نداره؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

شیرینی جاتای دیگرو امتحان کن 

مربای هویج البالو 

خواهر من از همون ۲ سالگیش حلواشکری میخورد تا الان ک ۱۶ سالشه فقط همینو میخوره دوست داره نوش جونش

وای ددم :) من عاشق خامه عسل بودم با بربری

نیمرو با خرما وای 

نصفه شبی رد دادم

نیکی‌ کن‌ و خوش‌ باش‌ به‌ آرامش‌ وجدان ، بگذار‌ بگویند فلانی‌ بدِ‌ دنیاست🤌🏻 !

اوخیییی ناز .چرا خسته شدی؟مهم‌اینه یه چیزی بخوره.دختر منم ۲سالشه نون‌پنیر میدم پنیر و لیس میزنه نون و میندازه کنار🤣 فرنی خیلی دوست داره من‌گاهی درست میکنم. تخم مرغ نیمرو خالی میخوره گاهی. ابپز هم‌فقط،سفیده میخوره اونم‌گاهی همیشه نه.کیک و شیر عاشقشه

نوش جانش من ب پسرم تخم آب‌پز با پنیر خامه ای میزنم روش میدم بهش خامه و مربا کره و مربا نون و پنیر تلیت شیر بيسکوئيت و شیر کیک و شیر کره و عسل شیربرنج 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
2804
هرروز خامه؟خیلی کم میخوره نیمرو

اذیتش نکن ولی تنوع بده بد غذا نشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

صبح وقتی بیدار میشه دوست داره شیر بخوره. وقتی برای خودم صبحانه میذارم اون هم همراه من چای میخوره. نون و هر چیزی که من بخورم به اونم میدم بعضی وقتا میخوره بعضی وقتا اصلا نمیخوره. سخت نمیگیرم اصلا اصرار نمیکنم انتخاب با خودشه

2805