2777
2789
عنوان

کات کرد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 54 پست
نه منظورم این نبود همه پسرا بالاخره خودم بخشی از اون جامعه ام ولی خوب یک دو تا چارتا کن ببین طرف مقا ...

به معنای واقعی هنگم

هیچ وقت هیچی ازش نخاستم حتی هزارتومن شارژ میزد برام سریع بر میگردوندم براش 

هیچ چیز خاص یا جذابیم نداره شاید من خیلی گندش کردم اونم میزارم رو بچگیم و اینکه اولین بارم بوده با ی پسر درارتباطم ولی هیچکس مثل من نمیتونه باشه براش حمل بر خودستایی نباشه واقعا همه جوره مایه ارامشش بودم ولی هیچ وقت نفهمید:))

به معنای واقعی هنگم هیچ وقت هیچی ازش نخاستم حتی هزارتومن شارژ میزد برام سریع بر میگردوندم براش  ...

بیین شما دختر با کمالاتی هستی شکی نیست داخلش ولی بدون هیچ وقت داخل یک لیوان نمیشه اندازه یک پارچ آب ریخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیین شما دختر با کمالاتی هستی شکی نیست داخلش ولی بدون هیچ وقت داخل یک لیوان نمیشه اندازه یک پارچ آب ...

لطف دارید♡

دقیقا و من اینکارو کردم و الانم دارم ضربشو میخورم...الان ک بهش فک میکنم میبینم جقدر احمق بودم💔

لطف دارید♡ دقیقا و من اینکارو کردم و الانم دارم ضربشو میخورم...الان ک بهش فک میکنم میبینم جقدر احمق ...

خواهر خودتو تخریب نکن منظور من این نبود مطمئن باش پسرای خوب هم هستن درسته کمن ولی هستن کسایی که قدرتو بدونن و به وقتش خودشون میان تمرکزت بزار رو درست بیکاری مگه این قدر خودتو درگیر یک آدم بی شعور نالایق بکنی 

خواهر خودتو تخریب نکن منظور من این نبود مطمئن باش پسرای خوب هم هستن درسته کمن ولی هستن کسایی که قدرت ...

چقدر باحرف هاتون ارامش گرفتم..خیلی خیلی ممنونم ازتون

دقیقا حق باشماست منم میشم یه ادمی مثل خودش براش🫠

چقدر باحرف هاتون ارامش گرفتم..خیلی خیلی ممنونم ازتون دقیقا حق باشماست منم میشم یه ادمی مثل خودش برا ...

خواهش میکنم انجام وظیفه بود ما آدما مسئولیت داریم نسبت به هم 

الانم لطفا هر چی داری ازش پاک کن که یادت نیفتی وبعد بخند که چالش رو گونت بیفته و راحت بخواب صبح که پاشدی فکر کنا اینا همش خواب بوده

خواهش میکنم انجام وظیفه بود ما آدما مسئولیت داریم نسبت به هم  الانم لطفا هر چی داری ازش پاک کن ...

🙂🙂چشم فردا با قدرت میرم کتابخونه و سر درسم🤍بازم ممنون ازتون

راستی متوجه شدم شما دندون پزشکین منم هدفم دندونه..خوشبحالتون

از توی تاپیک قبلیتون... بله چیکار کنم؟

اهان ایشالا موفق بشین کلا دوست دارم حال بقیه را خوب کنم و کمکشون کنم 

اگه پیامت داد مثلا ببخشید و اینا برگردیم دلت نرزه ها با قاطعیت میگی بهش خیلی ازت ممنونم به خاطر همه چی  تو خیلی چیزا به من یاد دادی 

یاد دادی که به آدما بیش تر از ارزششون بها ندم چون ظرفیتشو ندارن 🖐

2810