2777
2789
عنوان

تابه حال کسی بهتون بد نگاه کرده

126 بازدید | 12 پست

سلام دوستان شوهرم دستش شکسته امروز خاله هاش اومدن عیادت به خدا قسم به بهترین شکل ازشون پذیرایی کردم موقع رفتن خاله هاش

یکی از خاله هاش خیلی بد جواب خداحافظی مو داد مادرشوهرمم خیلی ترش کردش و خیلی بد نگام کرد 

یه دستت درد نکنه خشک و خالی گفتش، بعدشم رفت به خدا من همیشه باهاش مهربونم و حرفشو گوش میکنم ولی گاهی خیلی بد خلق میشه 

دلم خیلی گرفته نمی‌دونم  شاید من حساسم نظر شما چیه 

مادرشوهرم منم همینجوری 

یهو میبینی ترش میکنه

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اره پدرشوهرم

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
نمی‌دونم والا اینا چرا اینجورین 

🤷🏻‍♀️

دیگ عادت کردم 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

چن ساله متهاهلی؟

توقعش بالاست 

یا شایدم علت مریضی شوهرت رو تو میدونه

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو
توام ی بار دیدیش ی چشم غره بهش برو .. به قولی مهربونی زیادی ابهت آدمو از بین میبره

ن اصلا این کارو نکن 

هرکس شخصیت خودشو نشون میده

6 ساله ازدواج کردم یه دخترم دارم

😍💐

نمی‌دونم والا اینا چرا اینجورین 

خب چرا بهش بد نگاه نکردی چرا جواب ندادی    این احترام نگهداشتن نیست

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید