2777
2789
خواهر و مادر بزرگوار خودم حوصله ندارم حقیقتاً

همینارو میبینی الان جلوشون پرپرمیزنی توجه نمیکنن کافیه ازدواج کنی هیییی میگن این غذاروبخور زیادبخورچرالاغرشدی زنت غذانمیپزه  

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینارو میبینی الان جلوشون پرپرمیزنی توجه نمیکنن کافیه ازدواج کنی هیییی میگن این غذاروبخور زیادبخورچ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

غذاهایی که دوست داره و میپزن.

میگن پسرمون بخوره جون بگیره😁😁😁

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
عه منم تبریزم چند روز پیش ی برف عالی بارید اما الان خبری نیست

همچین گفتی

عه

فک کردم دیوار به دیوار خونه دوستمون هستی تو لواسون😄😄😄

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
واااای منم تهرانم اخه انصافه شما برف ببینی و من سوزشو؟؟؟😅🤣🤣  بالای ستارخانم.  فقط س ...

عزیزم ایشالله اون جا هم میاد ما که خیلی انتظار کشیدیم تا برف بارید امسال اینجا هم خیلی کم بارید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  غذاهایی که دوست داره و میپزن. میگن پسرمون بخوره جون بگیره😁😁😁

دقیییقا

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
همون سبزی قرمه رو میشه واسه آش استفاده کرد.

بوی قورمه میگیره

سبزی آش عطرش فرق میکنه

حالا من خودم از ترکیباتش سر درنمیارم میرم مغازه میگم سبزی آش یا سبزی قورمه بده

فقط میدونم فرق میکنن

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

بوی قورمه میگیره سبزی آش عطرش فرق میکنه حالا من خودم از ترکیباتش سر درنمیارم میرم مغازه میگم سبزی ...

یکم فرق میکنه.. ولی نه زیاد،، بوی قرمه سبزی  نمیگیره...من با همون سبزی قرمه اش رشته میپزم

پارسا پسرمامان😍
عزیزم ایشالله اون جا هم میاد ما که خیلی انتظار کشیدیم تا برف بارید امسال اینجا هم خیلی کم بارید.

ان شاءالله

دیروز بارون قشنگی بارید