2777
2789
عنوان

خانم های باردار میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست

حتما کارگر بگیر

کار ۲ روزه نهایتا.

فرشا اگه کثیفه بده قالیشویی

پرده رو هم بده خشکشویی.

کارگر هم بیاد گردگیری حسابی +شستن سرویس ها.

منم همین کار رو میکنم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من اول پاییز خونه تکونی اساسی انجام دادم ، همسر و پسرم کمکم کردن ، بعد اونم هر هفته تمیز می‌کنم خدار ...

خوبه تمیز نگه داشتین 

من متاسفانه خیلی زود خسته میشم همش دراز میکشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما کارگر بگیر کار ۲ روزه نهایتا. فرشا اگه کثیفه بده قالیشویی پرده رو هم بده خشکشویی. کارگر هم ...

فکر کنم باید کارگر بگیرم ...

راستش مبلامون رو عوض کردیم خیلی بدهی داریم 

از طرفی هم هزینه زایمان ...

پول کار گر رو دیگه خیلی برام سنگین بود ‌‌....

فکر کنم باید کارگر بگیرم ... راستش مبلامون رو عوض کردیم خیلی بدهی داریم  از طرفی هم هزینه زای ...

باهمسرت صحبت کن توضیح بده شرایطو که برات مهمه خونه تمییز باشه و وضعاقتصادی هم در نظر بگیره و گرنه مجبور میشی کارگر بگیر که هزینه اش بالا در میاد

کارای راحتو بکن کارای سنگینو بذار شب شوهرت اومد بعد شام یا قبل شام بگو انجام بده بنویس ک یادت نره

باشه همسرم خسته مییاد می‌خوابه 

دخترم کلاس اولی هست بعد از ظهرا فقط دنبالش می افتم که تکالیفش رو انجام بده 

باشه همسرم خسته مییاد می‌خوابه  دخترم کلاس اولی هست بعد از ظهرا فقط دنبالش می افتم که تکالیفش ...

گلی فقط چند تا کار ک میتونه بکنه 

اگ نتونست هم ب دخترت بگو کمکت کنه کارایی ک نمتونی هم اخراش کارگر خانم بگیر تا بکنه 

کم کم کاراتو با دخترت انجام بده 

بچه ها تمیز کردنو دوس دارن تشویقش کن کمکت میکنه بگو من ک یادت میدم مشقاتو بنویسی شاگرد اول بشی خانم معلمت دوستت داشته باشه تو هم ب مامان کمک کن کاراشو بکنه کارای منم مثل مشقای تو تو مدرسس 

😂من همسن دخترت بودم 😂همه چیو تمیز میکردم برا مامانم 

گلی فقط چند تا کار ک میتونه بکنه  اگ نتونست هم ب دخترت بگو کمکت کنه کارایی ک نمتونی هم اخراش ک ...

خوش بحال مامانتون 

دختر من یه آب نمیده دستم 

وقتی آه و ناله میکنم میگه باز شروع نکن ادا میدی ...

خخخ

کلا شانس نیاوردم 

ولی حتما ازامروز بهش میگم حداقل انجامم نده من میگم 

شایدم تاحالا ازش انتظاری نداشتم اینجوری شده

خوش بحال مامانتون  دختر من یه آب نمیده دستم  وقتی آه و ناله میکنم میگه باز شروع نکن ادا ...

دختر و مادر باید باهم دوس باشم 

من چون مامانم حامله بود و دلم خیلی ابجی میخاست کاراشو میکردم حتی بعد زایمانش ک سزارین شد میبردمش دسشویی شیرخشک برا ابجیم درس میکردم اونموقع شش سالم بود همه کاری میکردم 

ب دخترت بگو مامانی بچه تو شکممه دنیا ک اومد ک اهو ناله نمیکنم وقتی دنیا اومد میبینی ک چقد دوسش داری و بامزس میذارم باهاش بازی کنی میاد باهات بازی میکنه خالی بازی هرچی ک بهش بگی انجام میده تو هم بیا کمکم کن 

بچه ها اولش دل ب کار نمیدن کم کم درخواست کنی احساس مسئولیت پیدا میکنن خیلی از کارارو تو بهشم نگی انجام میدن 

اما وقتی دیدی بهت کمکی کرد تو هم بهش یه ابنبات ب عنوان جایزه بده 

چیز کوچیک بهش جایزه بده تا هم قدر بمونه هم نگه من کار میکنم براش بهم چیزی نمیده 

من پسرم سه سالو نیمشه شده برام اب میاره لباسارو جمع میکنم میدم دستش ببره تو اتاق بذاره لباساشو میدم تو کمدش بذاره دیگ برا تشکر یا جایزه میدم یا بغلش میکنم بوسش میکنم 

خوبه تمیز نگه داشتین  من متاسفانه خیلی زود خسته میشم همش دراز میکشم

ممنون گلم ، آره دوتا پسر دارم با همسرم میشن‌ سه‌تا 

روزی ۶ بار فقط باید ظرف بشورم، هفته‌ای حداقل ۳_۴ بار لباس ..

خستگی بخاطر بارداری‌مون هست منم همین مشکل و با کمردرد دارم اما چه کنم که تواین بارداریم به تمیزی به شدت حساس شدم و همش درحال کار کردنم 

متأسفانه حتی کارگر هم نمی‌تونم بگیرم چون میگم مشخص نیست کجا رفته با لباس تمیز میاد تو خونه یا همون لباس که سرویس بهداشتی دیگری رو باهاش می‌شوره میاره تو خونه و آشپزخانه‌ی بقیه و...

اما شما به خودت سخت نگیر گلم سلامتیت مهمتره، ده روز از زایمانت هم بگذره  نیاز به استراحت داری و با یه نوزاد قطعا خونه تکونی امکان پذیر نیست ، به نظرم یا بزار برای عید و الان یه تمیزکاری سطحی طوری که خونت برای مهمونی مرتب و تمیز به نظر بیاد انجام بده ، یا اینکه کارگر بگیر بگو مادرت هم بیاد بالای سرش 

درکل خیلی سخت نگیر همون تمیزکاری نسبتا سطحی که انجام بدی کسی متوجه نمیشه خونه تکونی نکردی 

ان‌شاءالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و بسلامتی نی نی رو بغل بگیری 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
2810