2777
2789

بدونم از دندون درده یا از نفرین یه زن به بچهام

جای مستاجر بودم دوتا بچه کوچیک دارم یکم از دیوار خونه بچهام خراب کرده بودن 8میلیون صابخونه گفت کم میکنم  شوهرم گفت 6میلیون کم کن 8زیاده  بخاطر رنگ کردن خونه چند نفر از همسایه ها و  یه مشاوره املاک اومد دید خونه رو گفتن واقعا داره زیاد کم میکنه اخر سر که خالی کردیم کلا 14میلیون بخاطر هزارتا بهونه دروغ کشید بالا ازمون چون شوهرم اعتماد کرده بود بهشون و طی 5سال که مستاجرشون بودیم قرار داد نرفت بنگاه بنویسه بخاطر همین  دستمون جای بند نبود 

خلاصه من به صابخونه گفتم حاج خانوم واقعا داری بی انصافی میکنی شوهر من کارگره با بدبختی پول در میاره کم کن ولی با انصاف خدارو خوش نمیاد پول بچهام چجوری از گلوت پایین میره.. تا اینو گفتم گفت پول کفن دفن بچهات بشه..منم از کوره در رفتم چندتا حرف بارش کردم گفتم سنی ازت گذشته این چه حرفی بود زدی 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

خلاصه پول بالا کشید ما هم سپردیم بخدا اگه ناحق کم کرده خدا جای حقه 

ولی حرفش یادم نمیره همش تو سرم میپیچه حرفش 

الان نمیدونم حالم از درد دندونم بده یا از حرف اون خانوم

تقریبا 2هفته ای گذشته از این مسله 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ندارم

آرد گندم هم ندارید؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خلاصه پول بالا کشید ما هم سپردیم بخدا اگه ناحق کم کرده خدا جای حقه  ولی حرفش یادم نمیره همش ...

عزیز من ربطی ب نفرین نداره

اولا نفرین وجود نداره ک اگه داشت وضع اقتصادی مردم این نبود اونا ک مقصر بودن صدتا کفن پوسونده بودن نه ارتقا بگیرن

دوما حتی اگه به نفرین معتقدی نفرین ناحق چرا باید بگیره؟اون ادم بشما ظلم کرده دزدی کرده خیانت درامانت کرده بعد باز خدابشینه دستور بده که نفرین این ظالمم بگیره

انقدر ب خودت حس گناه نده

مریصی برا همه پیش میاد ب هیچ چیزم ربط نداره پس اون بچه ۵ ساله ای که تومور داره تاوان چیو میده؟

نمیدونم والا همینجور الکی ترس کل وجودمو میگیره سر خودم باشه از چیزی نمیترسم کاش به خودم میگفت ولی به ...

نترس 

چیزی نمیشه 

مگه مال مردم خوردی ک ترس داری اخه 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا همینجور الکی ترس کل وجودمو میگیره سر خودم باشه از چیزی نمیترسم کاش به خودم میگفت ولی به ...

نفرینش بی حق گلم چقدر قلبت مهربونه 🥰

اصلا نگران نباش پولتو خورده زرمفت هم زده 

خدا تقاصشو میگیره ازش خدا حق است 

اصلا غصه نخور الهی ک خونه بخری 

نه والا چون تازه اثاث کشی کردم هنوز چیزی نگرفتم 

احتمالا سردیتون کرده

میخک ندارید؟

اگه میخک دارید یدونه بندازید تو یک لیوان آب جوش و درش رو بذارید تا  دم بکشه بعد بخوید

اگه میخک هم ندارید یه دمنوش که طبعش گرم باشه بخورید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)