2777
2789
عنوان

طلاق می‌گرفتید یازندگی میکردین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه طلاق اصلا خوب نیس  بروش نیار فقط بهش بیشتر محبت کن ببخش ها احتمالا کمبود محبت دیده آویزون ی ...

خواهرم که دیگه اونی که شما میگی نیس حتی اوایل به خالمم که شوهروبچه داره پیام داده بود 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
سلام عزیزم از قدیم گفتن آدم مار بشه مادر نشه واقعا آنقدر راحت از بچت که تکی از وجودته میخای بگذری زن ...

نه ازش نمیگذرم فقط میخام حق طلاق بگیرم ازش وگرنه یه ثانیه هم بدوم من نمیمونه دخترم خودشم خوب میدونه

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

محلش نزار و بچسب ب زندگی ک فقط خودت و دخترت توش هستین

از پولش استفاده کن و برا خودت خرید و پس انداز کن

بعد از طلاق متاسفانه با این شرایطی ک گفتی اوضاع خوبی نخواهی داشت چون یکی از مهم ترین شرط ها داشتن استقلال مالیه

دو هفته ک نیستش فک کن ی مادر تنهایی، با دخترت خوش باش 

پولاشو خرج کن ک حالش جا بیاد و پولی نداشته باشه ک خرج کسی کنه، خواسته هاتو زیاد کن و محلش نزار و نادیده ش بگیر و ب خودت برس و وقتتو صرف خودت کن

اونقدر تکرار کن این رفتارو تا ادب شه و بیوفته دنبالت

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
نه ازش نمیگذرم فقط میخام حق طلاق بگیرم ازش وگرنه یه ثانیه هم بدوم من نمیمونه دخترم خودشم خوب میدونه

کسی که اسم طلاق اومد به زبونش دیگه اون زندگی درست نمیشه قشنگ فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر

نمیدونستم میخوره بعدازدواج فهمیدم

ما فامیل داشنیم ی پسر ۳۰ ساله معتاد بود مادرش ب پدرش گفته بود برو از کمپ بیارش گناه داره خودم ازش مراقبت میونم،صب پدره میره نون بگیره،برگشتنی میبینخ پسرش سر مادرش با چاقو بریده،مادره خیلی مظلوم بود ،فکر کن یک عمر از حونت مایه بزاری برا بچت اخرش قاتلت بشه

ما فامیل داشنیم ی پسر ۳۰ ساله معتاد بود مادرش ب پدرش گفته بود برو از کمپ بیارش گناه داره خودم ازش مر ...

اره اینم چندباری چاقوکشیده روم

نه طلاق اصلا خوب نیس  بروش نیار فقط بهش بیشتر محبت کن ببخش ها احتمالا کمبود محبت دیده آویزون ی ...

کمبود محبت ؟

آدم هرزه با واژه محبت آشنایی نداره 

من این امثال این آدما رو دیدم که چقدر پست هستن و هرگز درست بشو نیستن 

نه جایی دارم نه کاری دارم ولی مگه میشه این زندگیو ادامه داد اخه چند بارببخشمش

خب میدونی مشکل کار چیه؟ چرا نمیری اون شهری که شوهرت زندگی میکنه بمونی؟ همین جدایی خودش عامل خیانت میشه. 14روز یه بار میاد خونه خیییلی کمه (هر چند بعضی از مردا خودشون خیلی هرزه هستن ولی در کل همین فاصله بینتون خیلی بده)

خب میدونی مشکل کار چیه؟ چرا نمیری اون شهری که شوهرت زندگی میکنه بمونی؟ همین جدایی خودش عامل خیانت می ...

خب مگ من دلم نمیخاد برم خودش نمیبره