2777
2789
عنوان

طلاق می‌گرفتید یازندگی میکردین؟؟

689 بازدید | 39 پست

سلام دخترم دوسالشه چندین بار خیانت دیدم ازشوهرم اما بخشیدمش فقط بخاطر دخترم برادخترم هم پدرم هم مادر کارش جوریه که دوهفته یه بارمیادخونه بایه بچه دوساله همش تنهاییم واینا جواب خوبیای منه که داره میده دیروز که اومده دیدم به شماره ناشناس پیام داده زنگ زده حتی شارژ م فرستاده اولین بارش نیس واقعا خستم میخام برم تقاضای طلاق بدم بگم بچه روهم نمیخام تاحق طلاق روبده بهم اگه بگم میخام میگه مهریتو ببخش خودش توانایی نگهداری بچه رواداری اگه بگم نمیخام شاید حضانتشم بگیرم حق طلاقم بگیرم ازش 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

اگ طلاق بگیری جایی یا  کاری داری ازپس خودت بربیایی؟؟؟؟

به این فک کردی بایه بچه خیلی زندگی‌سخته وحتی به چشم خوبی بهت نگاه نمیکنن که البته جای تاسف داره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شوهرت همچنان خیانت میکنه؟؟؟

اخه این‌مردا چشونه واقعا 

اینهمه هزینه محبت چرا خرج‌زن خودشون‌مادر بچهاشون‌نمیکنن‌حیفشون‌نمیاد ؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اگ طلاق بگیری جایی یا  کاری داری ازپس خودت بربیایی؟؟؟؟ به این فک کردی بایه بچه خیلی زندگ ...

نه جایی دارم نه کاری دارم ولی مگه میشه این زندگیو ادامه داد اخه چند بارببخشمش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

بببین من مجردم ولی درکت میکنم‌این‌حقم‌بهت میدم خیلی حالت از خیانتش بد باشه

ولی عزیزم خب فکر کن 

یعنی شوهرت همچنان خیانت میکنه؟؟؟ اخه این‌مردا چشونه واقعا  اینهمه هزینه محبت چرا خرج‌زن خودشو ...

دقیقا همچنان خیانت میکنه فک کن ازوقتی دخترم دنیااومده سه چهاربارمچشو گرفتم اما بخاطردخترم صدامودرنیاوردم واقعا دیگه خستم

نه جایی دارم نه کاری دارم ولی مگه میشه این زندگیو ادامه داد اخه چند بارببخشمش

به ایناش فکر کن

حالااگ بچه نداشتی میرفتی خونه‌پدرت کارمیکردی خرجتودرمیاوردی

بچه ۲ساله سختهههه ن میتونی بری سرکار احتمالشم هس قبول نکنن‌ برگردی پیششون‌مسولیت زیاد میشه

بهاش حرف بزن بگو حرف حسابش چیه،چرا میره سمت دخترهای دیگه

مریضه بخدا میگه وقتی مشروب میخورم نمی‌فهمم چیکارمیکنم حتی دوهفته پیش به خواهرمم پیام داده بود آبروم رفت جلو خواهرم بخدا

سلام عزیزم از قدیم گفتن آدم مار بشه مادر نشه واقعا آنقدر راحت از بچت که تکی از وجودته میخای بگذری زندگی سخته خیلی هم سخت هم دردیم ولی بچه آدمو میسوزونه نمیشه ازش راحت گذشت

نه طلاق اصلا خوب نیس  بروش نیار فقط بهش بیشتر محبت کن ببخش ها احتمالا کمبود محبت دیده آویزون ی ...

ب خدا مردها با زبون رام میشن،اصلا عشق تعریف و تمجیدن مخصوصا تو جمع