2777
2789
عنوان

بیاید استوریشو بزارم

125 بازدید | 12 پست

استوری کسی ک باهاش تو رابطم 

بر داشتتون چیه؟ 

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این کلیپ حالت عاشقونه طور داره

برای اکسش بود ن ؟

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
برای اکسش بود ن ؟

نمیشه قضاوت کردش شایدم بی معنی گذاشته چون خوده منم ی وقتایی از یچیزی خوشم بیاد میزارم مثلا چیزای دپ ولی خو شکست عشقی نخوردم ک فقط چون خوشم اومده میزارم یا هرچی..‌ باید ببینی بازم میزاره یا نه خودت از رفتار اخلاقش بفمی باهات چطوریه سرده یا نه

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
نمیشه قضاوت کردش شایدم بی معنی گذاشته چون خوده منم ی وقتایی از یچیزی خوشم بیاد میزارم مثلا چیزای دپ ...

اره حرفت درسته 

اما من میدونم درگیر اکسشه 

برای اونه

اره حرفت درسته  اما من میدونم درگیر اکسشه  برای اونه

پس توام درگیر کسی نباش ک درگیر تونیسش 🙂سرد رفتار کن تابخودش بیاد  نیادم ک نیاد بره  الویت ارامش خودته🙂

پس توام درگیر کسی نباش ک درگیر تونیسش 🙂سرد رفتار کن تابخودش بیاد  نیادم ک نیاد بره  الویت ...

قلبم تیکه تیکه شده:)💔 

قلبم تیکه تیکه شده:)💔 

هیچ پسررری ارزش قلب شکسته تورو نداره تو رابطه بخودت اهمیت بده باور کن ک پسرااا به هیجاشون نیس بی خیال ترین موجودات هستن.. 🙂

هیچ پسررری ارزش قلب شکسته تورو نداره تو رابطه بخودت اهمیت بده باور کن ک پسرااا به هیجاشون نیس بی خیا ...

دقیقا موفقم بات