2777
2789

من تواینستایه بازارکارپیداکردم میگه ۱۴۹واریزکن براخودمون کارکن 

عکاسی 

نقاشی 

تایپ 

ادمین و...

من میخاستم تایپ معمولی بردارم 

به نظرتون اینا واقعی هستن 

خیلی رصایت ازدرآمدزایی خانه دا هاگذاشته من مردد شدم واریزکنم شروع به کارکنم یاکلاهبرداریه 

مجبوزهمه جاروهای داره فتاو.....

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

کاملا الکی

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجوز رو سرچ كردين درست بوده؟

اينا ٩٠ درصد كااه بردارين

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2803
مجوز رو سرچ كردين درست بوده؟ اينا ٩٠ درصد كااه بردارين

انقد واریزی مشتری وکارمزدشون روپرداخت میکنن وسوسه میشم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
2804
مجوز رو سرچ كردين درست بوده؟ اينا ٩٠ درصد كااه بردارين

بله سرچ کردم داشتن مجوزهای اطمینان نکردم

راه جدید برا کلاه برداریه اول میگن پول بریز وقتی ریختی بعد میگن کد رهگیری بخر بعد میگن آموزش فلان رو ...

والا انقدررصایت واریزی گذاشتن اصلاهم انتقادپیدانکردم ازشون منم میخاستم واریزکنم

هر کدوم که ازت واریزی داره کلاهبرداریه. میاد یه متن بهت بده تایپ کنی، آماده که کردی میگه اینو مثلا ...

وای چه بدچندروزبودمرددبودم خوب شد پرسیدم ازتون

2805
واریز نکنیا

باشه خیلی ممنون

والا انقدررصایت واریزی گذاشتن اصلاهم انتقادپیدانکردم ازشون منم میخاستم واریزکنم

میتونه فیک باشه ساختن واریزی فیک آب خوردنه برنامشم هست که واریزی فیک میسازه  

اگر گفت پول بریز یعنی کلاه برداریه الان دیگه سایت کلاهبرداری لو رفته از طریق ادمینی و فری لنسری کلاه برداری میکنن 

میتونه فیک باشه ساختن واریزی فیک آب خوردنه برنامشم هست که واریزی فیک میسازه   اگر گفت پول بریز ...

بله راست میگین ممنونم ازتون واقعادرسته پولی نبودولی بازنمیخاستم گول بخورم

2801