2777
2789
عنوان

تصمیم درستی گرفتم؟

329 بازدید | 41 پست

سلام من تقریبا دو ترمی هست که میرم دانشگاه بعدش پشیمدن شدم چون پیام نور بود زیاد دوست نداشتم منم به خانوادم گفتم ترمیم معدل میکنم یه بار دیگه کنکور میدم واسه فرهنگیان اونام قبول کردن بعدش میام به دوست پسرم میگم اونم میگه نه زن ایندم نباید شاغل باشه و... منم گفتم همینه که هست درسمو میخونم اونم گفت پس جدا میشیم از هم گریه کردم که قبول کنه نکرد و رفت یکم پیش تو خبرا گشتم دیدم یه نفر تصادف کرده مرده میترسم اونم اینطور بشه من خیلی عذاب وجدان دارم یعنی چیزی که اون میگه رو قبول کنم؟😭

دوس پسرت مال چه قرنیه؟از دوران باستان برگشته؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا درستوبخون اون توروبخوادمیاداگه دنبال بهانه باشه پیرت میکنه بعدشم تواین اوضاع مملکت اینده اتوبخاطریه پسرنفروش تلاش اتوکن درستوبخون بهت قول میدم تاشش ماه دیگه برمیگرده این خط اینم نشون

گاهی انسانم آرزوست

عزیزم اگه برگشت به پات هم افتاد قبولش نکن

شما سنت کمه و شاید فکر کنی چرت میگم

متاسفانه منم حوصله ی توضیح بیشتری ندارم

فقط بندازش بیرون از زندگیت و ذهنت این پسره رو

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...

اگه تسلیم خواستش بشی حماقته

شاید الان احساسی بشی بخوای ب هر قیمتی بهش برگردی و خودتو مجاب کنی ک تن ب خواستش بدی

ولی اگه کردی یه روزی ب حرفم میرسی

نکن

واسه خودت و حق انتخاب و اختیار خودت ارزش قائل باش

دلت واسه آیندت بسوزه

این اگه دوست داشته باشه تشویقت میکنه پیشرفت کنی ن ک سنگ بندازه جلو پات و تهدیدت کنه

این برده میخواد فقد

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 
2810