2777
2789
عنوان

مامانا عذاب وجدان منو میکشه شماهم جلو بچتون ..

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 56 پست

اسی اگر به خاطر وسواس فکریته بهت میگم چیکار‌ کن چون منم مثه خودتم بگو اره من مادر بدیم بگو اره حواسم به بچم نبود نخواه مبارزه کنی با افکار بدت که بدتر زخمی میشی گلم

دو روز درد بکشی خوب میشی... ما وسواس فکریا نمیتونیم مبارزه کنیم تسلیم باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم شش سالش بود پسرم به دنیا اومد الان که فیلماشو میبینم احساس میکنم به پسرم زیاد اهمیت میدم و دخترم هی شیرین بازی درمیاره که جلب توجه کن .دلم براش میسوزه .الان سعی میکنم حواسم بیشتر بهش باشه .ولی فکر کنم شما فکرتون وسواس گونه شده 

اگه درس بگیری از رفتار گذشته و جبران کنی عالیه .

ولی اگه بخوای فقط غصه بخوری و خودت و بعد بچه رو ناخواسته عذاب بدی کار شیطونه .لعنت کن شیطونو‌ و تلاش کن از حالا بهترین مادرو فرزند برای هم باشید .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یعنی به نظرتون فکرم عادی نیست نمیتونم بین فکر درست و غلط تفاوت ایحاد کنم شما باشی جای من که تو عکس ...

عزمزمه خواهش میکنم اگه همراه وسواس فکری افسردگی هم داری برو دکتر   دارو واقعا مفیده    من د  حد تباهی بودم فقط خدا میدونه تو چه وضعی بودم ولی دارو یه مقدار روم اثر گذاشت   و وواقعا کسی که وسواس فکری داره اگه شدیده حتما در کنار تلاش و کسب آگاهی دارو بخوره    من در حد حملات پانیک و خودکشی بودم 

خدایا خودمو به تو سپردم.

بله مصرف کردم حدود شش ماه و خود دکترم قطع کرد باید سبک زندگیتو تغییر بدی مثلا نباید بعد یازده شب بید ...

منم اصلا زندگی نمیکنم

احساس میکنم فقط به زور نفس میکشم

منم دارو میخوردم به خاطر حرفهای شوهرم ترک کردم

اما احساس میکنم مجبورم دوباره مصرف کنم

من سرترالین میخوردم

دخترم شش سالش بود پسرم به دنیا اومد الان که فیلماشو میبینم احساس میکنم به پسرم زیاد اهمیت میدم و دخت ...

یعنی یکمش طبیعیه

شما چقدر غصه خوردین چند دقیقه یا چند روز

الان بهش فکر نمیکنین

میخوام بدونم چقدر حالم طبیعیه چقدر نیست🙏

اسی اگر به خاطر وسواس فکریته بهت میگم چیکار‌ کن چون منم مثه خودتم بگو اره من مادر بدیم بگو اره حواسم ...

ممنونم از راهنماییت گلم شما دارو میخوری

یا همینطوری کنترلش کردی

آخه من دارو رو قطع کردم خیلی بهم سخت میگذره

ممنونم از راهنماییت گلم شما دارو میخوری یا همینطوری کنترلش کردی آخه من دارو رو قطع کردم خیلی بهم س ...

اینطوری کنترلش میکنم گلم اخه دارو برای من که میخوام باردار شم عوارض داره تو به توصیه من عمل کن توکلت به خدا دردش دو سه روزه اما خوب میشی سریع دیگه مشکل ما هم تو دنیا اینه دیگه

اسی یه سوال دوران بارداری دوسش داشتی؟

آره خیلی ولی بعدش اینقدر فشارروم بود

از طرف همه مخصوصا شوهرم و خانوادش که چرا به بچه نمیرسی  هرروز دعوا سر غذا و وزن بچه

تا پای طلاق هم رفتیم چون شدهرم خیلی بداخلاقه خیلی

اینها منو از دخترم دور کرد ناخودآگاه احساس میکردم وزنه سنگینه دوی دلم

دوست داشتم چنددقیقه بدمش به کسی یکم آرامش بگیرم

منم اصلا زندگی نمیکنم احساس میکنم فقط به زور نفس میکشم منم دارو میخوردم به خاطر حرفهای شوهرم ترک ک ...

منم همینو میخوردم حرف شوهرت گوش نده اگه دکتر تجویز کرد   بخور سرترالین یکم طول میکشه تا خودشو نشون بده ولی واقعا خیلی خوبه   من حدودا چهار ماه اینا خوردم  +اینکه سعی کن بیشتر راجب وسواس فکری اطلاعات کسب کنی     مثلا وسواس چک کردن داری    یا وسواس شخصیت   وسواس گمالگرایی  یا نشخوار فکری و.....  کلی وسواس هست هر جا مشکلت رو بشناسی  ۸۰درصدش حل میشه

خدایا خودمو به تو سپردم.