2777
2789

دختر من ۲۲ روزشه از چند روز پیش شروع کردم روزی دو وعده شیرخشک میدم اوایل ۱۰-۲۰ سی سی میخورد امروز حدود ۷۰ سی سی خورد 

در کنار شیر خودم برای روزی دو وعده چند سی سی لازمه که بخوره؟ اصلا کار درستی میکنم؟ احساس میکنم شیر خودم کمه چون هر نیم ساعت درخواست شیر داره و گرسنه شه

لطفا اگه تجربه ای دارید بهم بگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری درخواست شیر داره ؟! اون برای هرچیزی ممکنه گریه کنه حتی برای دل‌درد و نفخ 

دهنش بازه سر میچرخونه دستشو میکنه دهنش 

میذارم زیر سینه آروم میشه باز نیم ساعت بعد یه وقتایی زمان کوتاهتر همینطور میشه

2803

بچه ها تو این سن کولیک دارن همیشه گریه بخاطر گرسنگی نیست یا کولیک داره یا رفلاکس یا آلرژی به پروتیین گاوی تحت نظر دکتر اطفال باش چکاپش کنن بخودتم استرس نده که باعث،کم شدن شیرت میشه تا میتونی آرامش،داشته باش به تغذیه و خوابت برس اینم بدون بچه که شبر خشک همراه شیرت بخوره بعد چند وقت دیگه شیرخودت رو نمیخوره پس میزنه  

2804
2805
بچه ها تو این سن کولیک دارن همیشه گریه بخاطر گرسنگی نیست یا کولیک داره یا رفلاکس یا آلرژی به پروتیین ...

عزیزم بچه من حتی شیرخشکم بهش میدم سیرمیشه شیشه روپس میزنه ولی تاچنددقیقه زیرسینه نزارمش بی قراری میکنه یعنی شدیدا وابسته به سینس امکان داره بعدا پس بزنه وشیرمو نخوره؟

برای زردی نگرفتن کار خاصی نمیشه کرد خودت گرمیجات کمتر بخور  بادگلو هم بعد هر وعده شیر ۱۰-۱۵ دق ...

ببین چندتا پوشک درروز مرطوب میشه وزن گیریشو چک کن تامطمئن بشی سیرمیشه 

2801