2777
2789
عنوان

من بچه ندارم ولی نگرانم پسردار شدم چطور ختنه ش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بابا😂 ولی من بعد عید انشالله ختنه میکنم 

واقعا جدی گفتم، دختره وقتی فهمید که پسره هنوز ختنه نشده پسره رو همون روز ختنه کرد  پسره مثل بچه کوچولو ها گریه میکرد   اینقدر خندیدیم بهش  

واقعا جدی گفتم، دختره وقتی فهمید که پسره هنوز ختنه نشده پسره رو همون روز ختنه کرد   پسره مثل ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای 

پسره بزرگ شده سوئد بود و تازه اومده بود ایران واسه همین هنوز ختنه نشده بود، اومده بود خواستگاری دوست صمیمیم میترا و نامزد بودن، میترا همه چی رو برام تعریف میکرد، هرچی میترا به پسره اصرار کرده بود که بره کلینیک یا درمانگاه پسره قبول نکرده بود واسه اینکه می ترسید  واسه همین میترا تصمیم گرفت خودش دست به کار بشه و پسره رو توی ختنه کنه  یکی از دوستای صمیمی من که اسمش الناز بود پزشک جراح بود و اتفاقا دوست مشترکمون هم بود، اول با اون صحبت کردیم که اون قبول کرد، بعد هم موافقت خانوادش رو گرفت، البته خانوادش کلا اروپا بودن و تلفنی باهاشون صحبت کرد، بعد هم بدون اینکه پسره از ماجرا اطلاع داشته باشه، اون کار رو انجام دادیم، بیچاره پسره از خجالت آب شده بود  

بچه رواصلانبایدسرخودختنه کرداول بایدببریدپیش ارولوژیست نگاه کنه اگروقتش بودختنشه وگرنه اگه زودترازوق ...

خب اگه مثلا یه سالگی ببری  پیش اورولوژیست و بگه زوده بازم نباید انجام داد؟