2777
2789
عنوان

بچه ها همکار شوهرم خیلی گیر میده چکارش کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 28 پست
ببین از نظر فکری و رفتاری خیلی باهم فرق داریم . زنش بی حد و اندازه لوسه مدام الکی می‌خنده لباس مزخر ...

واقعا همین امشب تو فکر بودم همچین تاپیکی بزنم دقیقا زن همکار شوهرم ول کنننن نیس همش میخواد رفت و امد کنه و ب شدت ادم پیله و بی عزت نفسیه یعنی از دیروز تا الان فکر میکنم ۳۴بار زنگ زده بیشعور دیگه همه راهها رو رفتم ک کان کنم حالیش نمیشد دیگه کلا جوابشو ندادم گوشیم سوخت انقد زنگ زد واقعا منو ب شک میندازه این زن 

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشونه؟

نمیدونم درد این زن چیه واقعا شک انداخته تو جونم میگم نکنه با شوهرم سر و سری داره اخه این حجم از پررویی و پیله شدن از یک زن عادی بعیده من خودم کوچکترین رفتار سردی ببینم از کسی محاله‌سمتش‌برم ولی این اصلا ولم نمیکنه

بد ب دلت راه نده همسرت چی میگه؟

هیچ واکنشی نشون نمیده ،حتی ازش میپرسم همکارت چیزی از زنگ زدن و پیله شدنای زنش نمیگه میگه نه هیچ صحبتی نمیکنه 

هیچ واکنشی نشون نمیده ،حتی ازش میپرسم همکارت چیزی از زنگ زدن و پیله شدنای زنش نمیگه میگه نه هیچ صحبت ...

نه بعضیا مدلشونه مثل زن همکار شوهرم من به همسرت بد بین نشو.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بعضیا مدلشونه مثل زن همکار شوهرم من به همسرت بد بین نشو.

وای واقعا مدل بدیه چون خودم اینجور نیستم واقعا درکشون نمیکنم این همه اصرار این همه زنگ برا چیه وقتی می بینی طرف خوشش نمیاد جواب بده

وای واقعا مدل بدیه چون خودم اینجور نیستم واقعا درکشون نمیکنم این همه اصرار این همه زنگ برا چیه وقتی ...

فکرتو‌خراب نکن بهش اهمیت نده بمرور فاصله نیفته چهار بار جواب ندی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40