2777
2789

یه همکار شوهرم هست خیلیییییی بهمون گیر میده.

مدام میگه بیایید خونمون بیایید بریم بیرون.اصلا بما نمیخوره میریم می‌آییم منو همسرم هر دوتامون اذیت میشیم.

ولی خیلی گیر میدن خیلییییی ده بار زنگ میزنن بیایین کی می‌آیین.شوهرمم میگه تو محیط کار باهاشم خیلی سرد باشیم بده چشم تو چشمام ...

خیلی رو مخمه امشبم مهمونشون بودیم کلی حرص خوردم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا حرص خوردی؟مهمونی بد گذشت؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا🤣🤣

واقعا نمیدونم چه راهکاری بدم 😂😂

شاید بهتره هر سری بهونه بیارید مثلا دور از جون بگید حال تو خوب نیس مثلا نمیشه ایشالا بعدا

بعد ج ندی چندبار

یجوری باشه حس کنه دیگ

ناراحتم خب دیگ میشه ولی خب وقتی نمیخواید اینطور بدتره

بهترین کار اینه رک ب خانمش بگید مثلا ما اهل رفت آمد با غریبه نیستیم فرهنگ و خانواده مون این شکلیه فقط با اقوام درجه ۱ رفت و آمد میکنیم و همینجا خاتمه ش بدی 

چون اون ک دعوت میکنه دفعه بعد نوبت شماس

چرا حرص خوردی؟مهمونی بد گذشت؟

ببین از نظر فکری و رفتاری خیلی باهم فرق داریم .

زنش بی حد و اندازه لوسه مدام الکی می‌خنده لباس مزخرف میپوشه خیلیییی تعارف میکنه.

اصرااار اصراااار بیایید خونمون میریم تا ۱ نگهمون میدارن همش حرفای چرت و خاله زنکی و لوس الکی باید هی تایید کنی دنیامون باهم زمین تا آسمون فرق داره.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا🤣🤣 واقعا نمیدونم چه راهکاری بدم 😂😂 شاید بهتره هر سری بهونه بیارید مثلا دور از جون بگید ...

ببین بچه دومشون باردار بود ده بالاتر زنگ زد بیایید خونمون ماهم کادو سنگین بردیم که دگ زایمانش نریم حالا زاییده باورت میشه زنگ زده ناهار امروز دعوت کرده بریم دیدنش؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین بچه دومشون باردار بود ده بالاتر زنگ زد بیایید خونمون ماهم کادو سنگین بردیم که دگ زایمانش مریم ح ...

دوست داره باهاتون رفت و امد کنن ادم های ساده این 

میتونید بهونه بیارید

خودتون درگیر هستید نمیتونید برید

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
دنیای شما مگه چطور یه 

ببین هربار یه دنیا فیلم و عکس مسخره خانوادگی جشن تولد فلانی جشن عقد این یکی تعیین جنسیت اون یکی باید ببینم تو گوشیش.

خیلی دنیای فانتزی و کلیشه ای داره همش تو این چیزای من بدم میاد ازین حجم.....

میگن بشینین تا نصف شب باهم فیلیمو ببینیم 😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40