٣ماه درد زیر شکم دارم،تقریبا بیشتر روز همراهمه،٣ماه قبل ک دکتر رفتم گفت عفونت داری،کلی بهم دارو آمپول داد،هر دفعه دارو تموم میشد ولی اصلا خوب نمیشدم،چندبار رفتم دکتر،تقریا ٣ماه ک فقط میرم دکتر،دکترم رو عوض کردم،سونوگرافیم کاملا سالمه،آزمایش خون دادم،آزمایش کشت ترشح،همشون سالمه،دکترا میگن از عفونت نیست،نمیدونم علت دردم چیه،کسی تا بحال تجربش رو داشته؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی میاد سراغم هیچ مسکنی آرومم نمیکنه فقط باید دراز بکشم،از درد گریم میگیره از بس آنتی بیوتیک است ...
اگه تونستی یه طب سنتی برو انشاءا.. کمکت میکنه من انقدر شدید نیست از کیسه آب گرم هم استفاده کن و روغن مالی هم خوبه گفتم بالا بهت سعی کن مسکن نخوری موفق باشی عزیزم
لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو میشناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)