2777
2789
عنوان

دایی ابراهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7743 بازدید | 47 پست
انگیزه ش چیه؟ 

نمی دونم ولی تاپیک اولشون در مورد درمان سحره،ولی شاید منظوری ندارند بهرحال من ملاکم قرآنه و چون دستورات دایی ابراهیم همش قرآنیه بنظرم خوبه البته من از ۲،۳ دستور استفاده کردم البته حتی از سایت دایی ابراهیم هر دستوری رو انجام نمیدم چون آدم جایزالخطاست البته برای کسانی که نمی‌خوان از دستور دایی ابراهیم استفاده کنند خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره درمان کننده ی سحر وجادو و دور کننده‌ی جن و شر و بدی ست

واقعاااا؟؟؟؟من همین امروز قصد داشتم رقیه شرعیاشو گوش بدم

سلام پخش و خوندن قرآن  سوره بقره و سایر سوره های قرآن برای من که خیلی خوب بوده خیلی از مریضی ها و دردهای که ناشی از سحر و چشم و جن بوده با پخش قرآن خوب شده من یک پیرزن جادوگر چشم زن در اطرافمه‌ که از هیچ سحر و چشم زخم برای نابودی من خودداری نمیکنه و من با پخش قرآن تا امروز تونستم خیلی از شرهاش رو خنثی کنم خیلی از دخترها بدلیل سحر یا چشم زخم یا جن عاشق و دلایل دیگر شرایط ازداوجشون جور نمیشه یا خواستگار نمیاد یا میاد و الکی بهم میخوره که با خواندن و پخش قرآن میتونند سحرو جن رو نابود کنند و ازدواج موفقی داشته باشند فقط برای کسانی که پخش و خواندن  قرآن باعث آزارشون‌ میشه یا خودشون یا یکی از اعضای خانوادشون یا جن داره یا سحر و یا دعاهای غیر قرآنی در خانه دارید یا شیاطین جنی در خانه تون هست که مطمعنا اگه الان باعث مشکلاتی نشدند بعدا میشن شما با پخش و خواندن  قرآن به آنها آسیب رسوندید اونا می‌ترسند شما پخش قرآن رو ادامه بدین و اونا رو بسوزانید برای همین کاری می‌کنند که شما رو منصرف کنند شما اگه ادامه بدین قرآن این شیاطین و اجنه و سحرها رو نابود میکنه اگه نه این موجودات قویتر میشن بهتره قبل از پخش قرآن ۱۰ بار آیت الکرسی بخونین و دورتون بشکل دایره فوت کنید و خوبه آخر شب و اول صبح آیت الکرسی ببینید ممکنه در این مدت خوابهای ترسناک ببینید که نگرانی نداره کم کم از بین میره  فقط هرگز برای رفع مشکلاتتون سراغ دعانویس و رمال و سحر ،جادو نرید که خودتون‌ رو بدبخت میکنید کار اینا با جن و شیطانه که هر کی بره پیششون جن به جونشون میندازند‌ و این شیاطین هزار مشکل دیگه بوجود میارند و چون خودتون دعوتشون کردین به این سادگی نمی رند ،همه مشکلات رو میشه با قرآن و کمی صبر و حوصله بهتر و بدون ضرر حل کرد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با متن تاپیکتون خیلی موافق بودم اومدم حسابی تشکر کنم ازتون😊🌹💐 فقط رقیه ها هم معتبر نیستن و نباید ...

سلام پخش و خوندن قرآن  سوره بقره و سایر سوره های قرآن برای من که خیلی خوب بوده خیلی از مریضی ها و دردهای که ناشی از سحر و چشم و جن بوده با پخش قرآن خوب شده من یک پیرزن جادوگر چشم زن در اطرافمه‌ که از هیچ سحر و چشم زخم برای نابودی من خودداری نمیکنه و من با پخش قرآن تا امروز تونستم خیلی از شرهاش رو خنثی کنم خیلی از دخترها بدلیل سحر یا چشم زخم یا جن عاشق و دلایل دیگر شرایط ازداوجشون جور نمیشه یا خواستگار نمیاد یا میاد و الکی بهم میخوره که با خواندن و پخش قرآن میتونند سحرو جن رو نابود کنند و ازدواج موفقی داشته باشند فقط برای کسانی که پخش و خواندن  قرآن باعث آزارشون‌ میشه یا خودشون یا یکی از اعضای خانوادشون یا جن داره یا سحر و یا دعاهای غیر قرآنی در خانه دارید یا شیاطین جنی در خانه تون هست که مطمعنا اگه الان باعث مشکلاتی نشدند بعدا میشن شما با پخش و خواندن  قرآن به آنها آسیب رسوندید اونا می‌ترسند شما پخش قرآن رو ادامه بدین و اونا رو بسوزانید برای همین کاری می‌کنند که شما رو منصرف کنند شما اگه ادامه بدین قرآن این شیاطین و اجنه و سحرها رو نابود میکنه اگه نه این موجودات قویتر میشن بهتره قبل از پخش قرآن ۱۰ بار آیت الکرسی بخونین و دورتون بشکل دایره فوت کنید و خوبه آخر شب و اول صبح آیت الکرسی ببینید ممکنه در این مدت خوابهای ترسناک ببینید که نگرانی نداره کم کم از بین میره  فقط هرگز برای رفع مشکلاتتون سراغ دعانویس و رمال و سحر ،جادو نرید که خودتون‌ رو بدبخت میکنید کار اینا با جن و شیطانه که هر کی بره پیششون جن به جونشون میندازند‌ و این شیاطین هزار مشکل دیگه بوجود میارند و چون خودتون دعوتشون کردین به این سادگی نمی رند ،همه مشکلات رو میشه با قرآن و کمی صبر و حوصله بهتر و بدون ضرر حل کرد.

در مورد دایی ابراهیم نوشته بودی ،سایتش نرید و بهش ایمیل نزنید جادوگره.حتی با یه اسم و ایدی هم میتونه ...

سلام وقتتون بخیر

لطفا ادامه نده و دیگه وبلاگ نرو ، دستور برگشت سحر به ساحر انجام بده ، 

از اون ایمیل و .... دیگه استفاده نکن ، پاکش کن

اینایی که گرفتارن میدونن که خیلی ها توشرایط بد سواستفاده میکنن وکلی پول میگیرن و نتیجه هم نمیده ،دای ...

شما برو مراجعه کن ، بیا تجربیات به اشتراک بذار ، 

بنده تجربه کردم ، بر حسب وظیفه انسانی خودم ، اخطار دادم

دوستان که این متن می‌خونید ، بر حسب وظیفه انسانی خودم ، اطلاع رسانی کردم ، 

ورود به نی نی سایت و ساخت اکانت بسیار آسان و راحته!!! که بیان خودشون و هم دستانشون نظر بگذارند و حمایت کنند !!! 

بهتون اخطار دادم ، از وبلاگ چیزی نخرید ، و با این جادوگر ارتباط نگیرید ، 

از خداوند و قرآن درخواست راهنمایی کنید ، تا حقیقت برای شما مشخص بشه ! 

استخاره بگیرید و تا هفت شف از دستورات کشف مطلب استفاده کنید 

دقت کنید که هفت شب کشف بزنید!

قبل از خواب سه بار سوره دخان

قبل از خواب ۲۱ سوره همزه و هربار خواندن درخواست راهنمایی 

موفق باشید 

سلام پخش و خوندن قرآن  سوره بقره و سایر سوره های قرآن برای من که خیلی خوب بوده خیلی از مریضی ها ...

خیلی چرت و پرت نوشتی ! 

وَنُنـزلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ، 

در قران فقط شفا و رحمت 

نمی دونم ولی تاپیک اولشون در مورد درمان سحره،ولی شاید منظوری ندارند بهرحال من ملاکم قرآنه و چون دستو ...

قرآن تمام جادوگران و هم دستانشان ان‌شاءالله نابود می‌کنه! 

چطور متوجه شدی همه دستورات قرآنی ؟! 

آیا مراجعه حضوری هم داشتی ؟! 

چرا حضوری مراجعه نمیکنی؟! 

پناه بر خدا از شر همه تهمت زنندگان و حاسدین و لعنت خدا به همه ساحرین 

لعنت خدا بر تهمت زنندگان که داری از اسم ی بنده خدا سو استفاده میکنی ! 

حنای شما رنگی نداره ! دستتون خیلی وقته رو‌شده ! 

من از رقعه صاعقه استفاده کردم از کشف مطلبش استفاده کردم صاعقه برای من خیلی خوب بود به چشم خودم میدید ...

سلام عزیزم از خودش مستقیم چیزی گرفتی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
نه ،شما اگه دور و ورتون یه آدم با اطلاعات مذهبی بالاست مثل روحانی ازش بپرسید این دستورات رو انجام بد ...

کسی نیست

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید