2777
2789
عنوان

کسی از قرص اندانسترون برای تهوع تو بارداری استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 146526 بازدید | 43 پست
البته من سه ماه اول بارداری اصلا نخوردم و فقط تحمل کردم و خیلی تهوع داشتم و بالا می اووردم و 4 کیلو هم وزنم کم شد. به نظرم با دکتر خوب مشورت کن واسه سه ماه اول چون بیشتر اندامهای جنین تشکیل میشه و دوره حساسی هست شاید نخوری بهتر باشه و من از ماه چهارم خوردم.من از هفته 8 به بعد دمیترون گاهی میخوردم که کمتر شه حالت تهوع هام

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر اینکه سیرابی بخورم هم حالم رو بهم می زنه چه برسه بخورم . من از میگو بدم میاد یه بار درست کردم تا بخورم به سفارش دیگران خدا روز بد نیاره تا سه روز تو حال خودم نبودم
من تازه تو ماه سوم رفتم من 8کیلو تا حالا کم کردم یعنی از جام پاشم گیج میخورم میفتم زمین به سختی حموم میرم خداکنه این قرصا یه خورده اثر کنه ممکنه یکی اینقدر حالت تهوع داره و حالش بد دختر باشه دکتر که دیروز حال منو دید گفت بچه ات دو قلو نباشه حالت اینجوریه
عزیزم منم خیلی حالم بد بود و تا آخر ماه سوم بی حال فقط دراز میکشیدم و دوقلو ندارم و اگه دوقلو باشه باید سونو اول مشخص شه. از ماه 4 به بعد کمی بهتر میشی و من که این قرص باعث شد بهتر شم، البته حالت تهوع دارم ولی بالا نمییارم
با اجازه صاحب تاپیک عزیز
تاپیکم می ترکههههههههه
دوست جونا مامانم مبلاشو می فروشه مبل راحتی ... اگر کسی و می شناسین که می خواد خبر بدین ...من مشهدم اما پست می شه ... بپسندین تخفیف داره .. عکس میز و نداشتم ...)
http://haraj121.persianblog.ir/
سلام من تهوع و استفراغ شدید دارم حتی 4 روز هم در بیمارستان بستری شدم اما آمپول تزریقی دمیترون یا همون آندنسترون رو هر روز مصرف میکردم و تنها دارویی که ضرر نداره من از اول بارداریم تا الان 7 کیلو کم کردم
دوستان اگر از اطرافیانتون کسی بارداره اطلاع رسانی کنید که قرص اندانسترون یا دمیترون را نخوره گویا دو ماهه که شبکه های اصلی آمریکا میان برنامه ها آگهی میده که این قرص میتونه باعث شکاف لب و کام و عوارض قلبی بشه و کسایی که سه ماهه اول بارداری این قرص رو خوردن و بچه زیر ١٩ سالشون شکاف لب و کام یا عارضه قلبی داره میتونن شکایت کنن و خسارت بگیرن

سلام من حالت تهوع شدیدداشتم دکترمتخصص زنان بهم گفت روزی دوباریعنی صبح وشب یدونه اندامین یدونم رابزول بخورم منم خوردم وخوب خوب شدم بنظرتون ضررداره?حالاچیکارکنم اگه ضررداشته خب اگه ضررداره چرادکترداده?

آخرين يافته هاي دارويي بي خطر

نويسنده: سولماز معتمد

يافته هاي جديد پزشكي نشان مي دهد زنان بارداري كه از داروي اندانسترون استفاده مي كنند به جنين يا نوزادشان آسيبي وارد نمي شود. 

اندانسترون نوعي داروي ضدتهوع و استفراغ است كه زنان باردار آن را به عنوان داروي صبح مصرف مي كنند، اين دارو با نام تجاري zofran به فروش مي رسد. 

دانشمندان در اين مطالعه اطمينان يافتند داروي اندانسترون به جنين در حال رشد آسيب نمي رساند. 

اندانسترون داروي ضدتهوع و استفراغ است كه مصرف آن به طور گسترده اي درميان زنان باردار شايع است. 

در طول چند سال گذشته متخصصان نسبت به مصرف زياد آن توسط مادران باردار ابراز نگراني كرده بودند. 

پزشكان بر اين باور بودند اين دارو روي سيستم ايمني و رشد كودك تاثير مي گذارد. برخي از متخصصان احتمال مي دادند استفاده از آن ممكن است خطر ابتلابه شكاف كام را در كودكان افزايش دهد. 

شكاف كام يك اختلال مادرزادي در استخوان هاي فك بالاو پايين است، در اين بيماري فك بالاجلو و فك پايين عقب تر ديده مي شود. 

دكتر پاسترانك و همكارانش در مجموع هزار و 970 زن باردار را شناسايي كردند كه اندانسترون مصرف مي كردند و حدود هزار و 233 زن باردار نيز در سه ماهه اول حاملگي درست در دوره اي كه جنين بسيار حساس است و انواع ناهنجاري هاي مادرزادي در اين دوره اتفاق مي افتد از اندانسترون استفاده مي كردند. 

در تجزيه و تحليل آماري صورت گرفته هيچ شواهدي ناشي از عوارض جانبي اندانسترون به جنين در حال رشد يافت نشد. 

پزشكان دريافتند هيچ ارتباطي بين اين دارو و نقايص مادرزادي در جنين وجود ندارد. هيچ يك از عوارض جانبي مانند زايمان زودرس، سقط جنين، زايمان نوزاد مرده، شكاف كام و ساير عوارض جانبي كه روي رشد كودك در اثر مصرف اندانسترون اثر بگذارد ديده نشد. 

داروي اندانسترون در ژانويه 1991 ميلادي توسط سازمان غذا و داروي ايالات متحده (FDA) تاييد شد. اين دارو با نام تجاري (zofran) شناخته مي شد. 

در سال 2008 ميلادي محققان دانشگاه كاروليناي شمالي در «چاپل هيل» نشان دادند، اندانسترون به كاهش علايم استفراغ و تهوع كمك مي كند همچنين اندانسترون علايم بيماري در كودكان مبتلابه گاستروآنتريت حاد را كاهش مي دهد. 

=