2777
2789
مرسی که نظر دادی عزیزم ممنون آره واقعاً سخت ترین کار دنیا انتخاب اسمه، مخصوصاً با این جو غلطی که به ...

ممنونم از دعای قشنگت❤️

من دو تا دختر دارم به اسم باران و بهار❤️

بنظرم همیشه زیبان و قدیمی نمیشن.

برای همین سومی خیلی سخته برام.

اسم پرنیان هم قشنگه اما معنیش جالب نیست.

ماهور دوست داشتم اما مشترکه.ترنم و دلارام یا دلارا و ماهلین هم قشنگن بنظرم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارغوان. یکتا غزال. یاسمن. شادی. آسمان. مهربان این اسمها بنظرم تو سبک باران و بهار هستن. 

ممنون❤️

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ممنونم از دعای قشنگت❤️ من دو تا دختر دارم به اسم باران و بهار❤️ بنظرم همیشه زیبان و قدیمی نمیشن. ...

دقیقاً چه اسمای قشنگی براشون انتخاب کردی😍 اینا جزو انتخاب های ما هم بود ولی متاسفانه فامیل های نزدیک سمت خودم و همسر هر دو این اسم ها و کلی اسم قشنگ دیگه رو برداشتن و ما موندیم بی اسم😂😂

یه یار‌و فامیلیش فرنهاد بود. 🙈🤣

😂😂 اینجوری هر اسمی یه داستانی داره، دخترم از هفته دیگه تا هفته بعدش احتمالاً میاد و من هنوز اسمی ندارم براش😅 کاش میشد بچه ها با اسم متولد میشدن و مسئولیت به این سنگینی گردن ماها نبود که بعداً خوششون بیاد یا نیاد🤣

دقیقاً چه اسمای قشنگی براشون انتخاب کردی😍 اینا جزو انتخاب های ما هم بود ولی متاسفانه فامیل های نزدی ...

ممنونم عزیزم❤️

مطمئنم شما هم اسم بسیار زیبایی پیدا میکنی❤️